Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce functie are acumbarbatul care a agresat-o pe strada pe Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Ce functie are acumbarbatul care a agresat-o pe strada pe Viorica Dancila

Viorica Dancila, noul premier desemnat al Romaniei, a fost agresata pe strada de un rival politic, in urma cu cativa ani. Acum, agresorul si victima sunt colegi de partid. in 2009,. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Viorica Dancila a renuntat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde taia frunza la caini. Vine aici, stiind ca banutii se iau din alta parte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre salariul de la Parlamentul European, la care a renuntat Viorica Dancila pentru a deveni premierul.

Viorica Dancila a reclamat in 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. intre timp, agresorul a dezertat si a ajuns consilier local PSD

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009, Viorica Dancila, europarlamentarul PSD nominalizat pentru functia de prim ministru al Romaniei, a reclamat ca a fost agresata in strada de un consilier local PD-L, la vremea respectiva.

Viorica Dancila, batuta in plina strada. Viitorul premier al Romaniei, agresat pentru ca a rupt afise electorale

Viorica Dancila, propunerea PSD-ALDE la fotoliul de premier al Romaniei, a fost batuta si injurata in plina strada, in urma cu noua ani, de un adversar politic, simpatizant al PDL,.

SOC! Viorica Dancila, BATUTA in plina strada! ALTERCATIA a pornit de la doua afise cu TRAIAN BASESCU. Detalii ULUITOARE

Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei, a sustinut acum noua ani ca a fost batuta si injurata de un adversat politic. Ea ar fi fost agresata de un simpatizant al PDL, in timpul.

Ce avere are Viorica Dancila, propusa de PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are o avere considerabila. Potrivit declaratiei de avere, impreuna cu sotul, Viorica Dancila detine imobile in judetele Brasov,.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost atacata dur. Nu are experienta. Va fi o marioneta

Presedintele PNL, Ludovic Orban o ataca dur pe Viorica Dancila, despre care spune ca nu are stofa de prim-ministru. Liberalii nu vor veni cu nicio propunere de premier in fata presedintelui Klaus.

Catalin Ivan, atac dur la Viorica Dancila: Este un dezastru. Nu are calitati de om politic

Europarlamentarul Catalin Ivan a lansat un atac dur la adresa Vioricai Dancila, premierul desemnat. Catalin Ivan considera ca o Romanie cu Viorica Dancila premier inseamna un dezastru.

Caru' cu vedete: Cum s-a imbracat premierul Viorica Dancila la nunta fiului ei; Ultima aparitie a faimoasei Lady Gaga i-a lasat pe toti cu gura cascata!; Keira Knightley dezvaluie ca a fost agresata sexual de patru ori

Oana Roman, mesaj dur despre Viorica Dancila: E un soldatel! Doar un an a fost profesoara la Videle si nu se stie ce a predat. Nu are un CV impresionant. Doamna nu are modele. Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda. Cea mai urata in care am fost vreodata. Gandaci, prostitutie. Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a avut parte de o vacanta de cosmar in Thailanda.

Viorica Dancila: Am experienta necesara ca sa preiau functia de premier

Europarlamentarul Viorica Dancila, propusa ca premier de PSD, a declarat, ieri, ca are experienta necesara pentru a prelua functia de premier, de care nu se teme, pentru ca are o fire optimista si echilibrata, adaugand ca trebuie sa gandeasca pozitiv.

SURSE Presedintele Klaus Iohannis discuta cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Intalnirea are loc la capatul consultarilor cu partidele politice. Presedintele Iohannis ar urma sa sustina o declaratie de presa la 17. Potrivit Constitutiei, presedintele nominalizeaza un candidat la functia de premier, care ar urma sa fie votat in Parlament. Vom reveni cu detalii .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )