Libnet.ro
UNICEF

07:45

Functiile care iti vor ajuta enorm telefonul!

Antena3 Antena3,
Functiile care iti vor ajuta enorm telefonul!

Daca esti curios sa afli care aplicatii consuma cel mai repede bateria si prea mult Internet pe Android si iOS, raspunsul este destul de simplu. Totusi, nu toti utilizatorii stiu sau nu s-au preocupat sa afle. continuă pe Antena3

Harta online care iti arata de unde vine numele tau de familie

Auzi de multe ori ca esti unicat si ca esti special, dar daca ar fi sa te iei doar dupa nume afli ca esti unul pe langa alte cateva mii, sute de mii sau chiar milioane. Ai la dispozitie o harta ca sa vezi de unde vine numele tau de familie. Sunt nume de familie [] Harta online care iti arata de unde vine numele tau de familie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lexus a construit masina care iti simte bataile inimii [VIDEO]

Evident, oricat le-am iubi, nu ne gandim la masini ca la niste fiinte vii, decat in filme precum Christine sau Cars. Cei de la Lexus, insa, au decis sa ne schimbe perceptia si sa luminezeun RC-F in ritmul batailor inimii. Oricat ar suna de SF, masina este un concept creat de Lexus si MC Saatchi [] Lexus a construit masina care iti simte bataile inimii [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ca o reactie la gafele europarlamentarului Maria Grapini, a fost creata unealta online care iti grapinizeaza textele

Ca o reactie la numeroasele gafe ale europarlamentarului Maria Grapini, cativa internauti au creat un site care iti grapinizeaza textele scrise corect. Grapinizer. com ofera posibilitatea de a introduce.

S-a lansat unealta online care iti grapinizeaza textele - Grapinizer.com

Grapinizer. com, o initiativa recenta, le ofera utilizatorilor posibilitatea sa introduca intr-o casuta un text corect gramatical, in limba romana, iar ulterior, cu ajutorul optiunii Grapinize, sa vada cum arata textul in varianta grapinizata. :) Site-ul se prezinta drept singura unealta care iti grapinizeaza textele si promite ca invatam sa scrim corect in romana.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )