Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fundatia Vodafone investeste 2,2 milioane de euro in proiecte caritabile in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fundatia Vodafone investeste 2,2 milioane de euro in proiecte caritabile in 2013

Fundatia Vodafone investeste 2,2 milioane de euro anul acesta in proiecte de sanatate, educatie ori pentru preventia abandonului familial, cea mai mare suma, de 1,35 milioane de euro, fiind donata catre constructia unei noi sectii de terapie intensiva. continuă pe Wall-Street Ro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 54 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in perioada ianuarie - aprilie un excedent de 54 milioane euro, comparativ cu un deficit de 1,53 miliarde euro in aceeasi perioada din anul 2012, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Loto 6/49: Marele premiu a urcat la peste 8,9 milioane euro

Duminica vor avea loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 40 milioane lei peste 8,9 milioane euro), informeaza Loteria Romana.

Loto 6/49: Marele premiu a urcat la peste 8,9 milioane euro. Vezi numerele extrase duminica

Duminica au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 40 milioane lei peste 8,9 milioane euro), informeaza Loteria Romana. UPDATE Vezi in articol numerele extrase duminica .

Un bust realizat de artistul Alberto Giacometti ce o reprezinta pe ultima lui muza, vandut la o licitatie cu 3 milioane euro

Un bust din bronz realizat de artistul elvetian Alberto Giacometti ce o reprezinta pe ultima sa muza, Carolina, a fost vandut, joi, la o licitatie organizata in Lucerna, Elvetia, cu suma de trei milioane euro,.

UniCredit Tiriac Bank a oferit credite cu garantie JEREMIE in valoare de 25 milioane euro

UniCredit Tiriac Bank a finantat IMM-urile cu aproximativ 25 milioane euro, prin intermediul initiativei Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises JEREMIE), administrata de Fondul European de Investitii FEI), se arata intr-un comunicat de presa.

O fiziciana austriaca a castigat premiul Wittgenstein care consta intr-un cec de 1,5 milioane euro

Ulrike Diebold, o cercetatoare austriaca de la Universitatea Tehnica din Viena, a castigat, luni, premiul Wittgenstein, ce consta intr-un cec de 1,5 milioane euro, potrivit ministrului austriac al Cercetarii,.

BERD va acorda BCR un imprumut de 80 milioane euro pentru subcreditarea IMM-urilor

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda Bancii Comerciale Romane BCR) un imprumut de 80 milioane euro pentru subcreditarea intreprinderilor mici si mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa.

BNR: Investitiile straine directe au scazut cu 35% in primele patru luni, ajungand la 322 milioane euro

In primele patru luni ale anului, investitiile straine directe au totalizat 322 milioane euro, in scadere cu aproximativ 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost raportat un nivel de 494.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea investitorilor care vroiau de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti daune de 1,7 milioane euro fiindca institutia nu le-a permis sa construiasca un bloc de 23 de metri in Piata Lahovary

Tribunalul Bucuresti a respins cererea investitorilor care vroiau 1,7 milioane euro daune de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) fiindca institutia nu nu le-a permis sa construiasca un bloc de 23 de metri in Piata Lahovary, intre mai multe cladiri monument istoric. De asemenea, investitorii doreau ca instanta sa oblige CGMB sa le aprobe Planul Urbanistic Zonal care ar permite construirea blocului. Mentionam ca inaltimea maxima in zona Piata Lahovary este de 13 metri, in vecinatate fiind cladiri de parter si un etaj, iar proiectul a fost de mai multe ori pe ordinea de zi a Consiliului General, dar alesii locali l-au respins de fiecare data.

NEPI intentioneaza sa obtina aproape 100 milioane euro dintr-o oferta de drepturi

Fondul sud-african de inves-titii NEPI simbol NEP) vrea sa lanseze o oferta de drepturi pentru toti actionarii companiei, intentionand sa obtina aproximativ 100 de milioane euro, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )