Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuna puternica la Iasi dupa canicula: Mai multi copaci au cazut peste masini (VIDEO)

B1 B1,
Furtuna puternica la Iasi dupa canicula: Mai multi copaci au cazut peste masini (VIDEO)

O furtuna puternica a maturat Iasiul joi seara, in intervalul orar 17:00-18:00, atunci cand au cazut si 25-35l/mp. Timp de o ora judetul a fost sub cod portocaliu de ploi torentiale. Vijelia a pus mai multi. continuă pe B1

Case inundate in orasul vasluian Negresti dupa o furtuna puternica

O furtuna puternica a produs joi dupa-amiaza mai multe pagube in orasul vasluian Negresti, care, potrivit primarului, a dus la inundarea mai multor case, iar un capac a cazut peste Centrul de Tineret, distrugand.

FOTO Furtuna puternica la Negresti. Un copac rupt a distrus acoperisul Centrului de Tineret din localitate

O furtuna puternica a produs mai multe pagube in orasul vasluian Negresti, joi dupa-amiaza. Potrivit primarului de Negresti, Vasile Voicu, mai multe case si curti au fost inundate.

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, audiati in cazul suspiciunilor de mita

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, intre care se numara si presedintele Senatului universitatii, sunt audiati, joi seara, la Parchetul Tribunalului.

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova: Mai multi profesori sunt suspectati ar fi luat mita de la studenti

Procurorii Parchetului instantei supreme efectueaza luni dimineata perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt vizati pentru luare de mita. Potrivit unor.

O furtuna puternica a cuprins Polonia. Un om a murit

O persoana a murit n Polonia, in urma unei furtuni care a provocat o pana uriasa de curent, afectand 9. 000 de gospodarii, relateaza postul Radio Polonia, potrivit Mediafax. O furtuna.

Dupa canicula vin furtunile

Dupa trei zile de canicula, incepand de joi, temperaturile revin la normal in aproape toata tara insa vor fi insotite de descarcari electrice, grindina si vijelii.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 IASI. Notele obtinute de elevii din Iasi dupa contestatii

Elevii din Iasi afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

ASA Targu Mures: Mai multi jucatori au parasit echipa dupa masurile DNA si plecarea antrenorului Dan Petrescu

Anuntul plecarii lui Dan Petrescu si problemele dupa blocarea conturilor i-au determinat pe unii dintre jucatorii de la ASA Targu Mures sa paraseasca echipa. Dupa Vasile Maftei, si Banel Nicolita, David Torres si Voiculet nu au participat la antrenamentul de azi si isi cauta alte echipe.

Tot mai multi romani se indreapta spre Bruxelles. Ce loc ocupa tara noastra in topul imigrantilor

Romanii au devenit in ultimii 20 ani a treia cea mai importanta comunitate de imigranti din Bruxelles, arata un studiu realizat de ISAB.

Rezultate BAC 2015 Rezultate record la Bacalaureat:66,41% dintre absolventi au promovat examenul, cu 7 puncte procentuale mai multi decat anul trecut. Cea mai mare promovabilitate de cand au fost introduse camere video

Rezultatele examenelor de Bacalaureat au adus anul acesta o promovabilitate de 66,41%, cu peste 7 puncte procentuale mai mari decat cele de la Bacalaureatul 2014 59,25%) si cu 12% mai mari decat la BAC 2013 54,4%). Sunt cele mai ridicate rezultate din 2011 in prezent, adica de cand au fost introduse camere video. Acesta este si primul an in care ministrul Educatiei a anuntat ca se va implica personal in subiectele de la BAC si in care a declarat, inca dinainte de terminarea examenelor, ca rezultatele vor fi superioare celor din anii trecuti. Mentionam, de asemenea, ca si la bacalaureat au existat profesori care au avertizat ca subiectele au fost mai usoare decat in alti ani. Ministerul Educatiei a precizat ca in doar 5 judete Gorj, Salaj, Teleorman, Giurgiu si Braila) procentul de promovare de la BAC 2015 este mai mic decat anul trecut, in vreme ce in restul judetelor se inregistreaza o majorare de pana la 11,9%.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )