Libnet.ro
UNICEF

15:30

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, audiati in cazul suspiciunilor de mita

Antena3 Antena3,
Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, audiati in cazul suspiciunilor de mita

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, intre care se numara si presedintele Senatului universitatii, sunt audiati, joi seara, la Parchetul Tribunalului. continuă pe Antena3

Flagrant la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, condusa de sotia baronului Frunzaverde

Procurorii Parchetului General au realizat in aceasta dimineata un flagrant la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, acolo unde mai multi profesori ar fi acuzati de luare mita.

Perchezitii la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, dupa ce un profesor a fost prins luand mita de 300 de lei de la un student

Politistii efectueaza joi 18 perchezitii la sediul Universitatii Eftimie Murgu din Resita, dar si la locuintele profesorilor. Perchezitiile vin dupa ce un profesor a fost prins in flagrant luand mita de.

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova: Mai multi profesori sunt suspectati ar fi luat mita de la studenti

Procurorii Parchetului instantei supreme efectueaza luni dimineata perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt vizati pentru luare de mita. Potrivit unor.

Furtuna puternica la Iasi dupa canicula: Mai multi copaci au cazut peste masini (VIDEO)

O furtuna puternica a maturat Iasiul joi seara, in intervalul orar 17:00-18:00, atunci cand au cazut si 25-35l/mp. Timp de o ora judetul a fost sub cod portocaliu de ploi torentiale. Vijelia a pus mai multi.

Profesori prinsi in flagrant cand luau mita. Rectorul este sotia lui Sorin Frunzaverde

Perchezitii la Universitatea Eftimie Murgu, acolo unde este rector sotia presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde. Un profesor a fost prins in flagrant in timp ce lua mita.

Rezultate BAC 2015 Rezultate record la Bacalaureat:66,41% dintre absolventi au promovat examenul, cu 7 puncte procentuale mai multi decat anul trecut. Cea mai mare promovabilitate de cand au fost introduse camere video

Rezultatele examenelor de Bacalaureat au adus anul acesta o promovabilitate de 66,41%, cu peste 7 puncte procentuale mai mari decat cele de la Bacalaureatul 2014 59,25%) si cu 12% mai mari decat la BAC 2013 54,4%). Sunt cele mai ridicate rezultate din 2011 in prezent, adica de cand au fost introduse camere video. Acesta este si primul an in care ministrul Educatiei a anuntat ca se va implica personal in subiectele de la BAC si in care a declarat, inca dinainte de terminarea examenelor, ca rezultatele vor fi superioare celor din anii trecuti. Mentionam, de asemenea, ca si la bacalaureat au existat profesori care au avertizat ca subiectele au fost mai usoare decat in alti ani. Ministerul Educatiei a precizat ca in doar 5 judete Gorj, Salaj, Teleorman, Giurgiu si Braila) procentul de promovare de la BAC 2015 este mai mic decat anul trecut, in vreme ce in restul judetelor se inregistreaza o majorare de pana la 11,9%.

Trei cetateni straini, acuzati de DIICOT ca au intretinut relatii sexuale cu mai multi minori

Doi cetateni germani au fost arestati si un elvetian a fost retinut pentru pornografie infantila si trafic de droguri. Cei trei racolau minori din zona Garii de Nord si apoi intretineau relatii sexuale cu ei.

Tot mai multi romani se indreapta spre Bruxelles. Ce loc ocupa tara noastra in topul imigrantilor

Romanii au devenit in ultimii 20 ani a treia cea mai importanta comunitate de imigranti din Bruxelles, arata un studiu realizat de ISAB.

Cu ochii pe America de Sud: tot mai multi giganti tehnologici isi orienteaza atentia pe pietele din America Latina

Piata din America de Sud a devenit una dintre cele mai fierbinti pe harta globala, iar gigantii tehnologici au inceput sa o analizeze tot mai atent, dar mai mult decat atat au decis inclusiv sa isi mute o parte din activitate in aceasta regiune aflata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )