Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tot mai multi romani se indreapta spre Bruxelles. Ce loc ocupa tara noastra in topul imigrantilor

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi romani se indreapta spre Bruxelles. Ce loc ocupa tara noastra in topul imigrantilor

Romanii au devenit in ultimii 20 ani a treia cea mai importanta comunitate de imigranti din Bruxelles, arata un studiu realizat de ISAB. continuă pe România Liberă

Cu ochii pe America de Sud: tot mai multi giganti tehnologici isi orienteaza atentia pe pietele din America Latina

Piata din America de Sud a devenit una dintre cele mai fierbinti pe harta globala, iar gigantii tehnologici au inceput sa o analizeze tot mai atent, dar mai mult decat atat au decis inclusiv sa isi mute o parte din activitate in aceasta regiune aflata.

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, audiati in cazul suspiciunilor de mita

Trei profesori si mai multi studenti de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, intre care se numara si presedintele Senatului universitatii, sunt audiati, joi seara, la Parchetul Tribunalului.

Furtuna puternica la Iasi dupa canicula: Mai multi copaci au cazut peste masini (VIDEO)

O furtuna puternica a maturat Iasiul joi seara, in intervalul orar 17:00-18:00, atunci cand au cazut si 25-35l/mp. Timp de o ora judetul a fost sub cod portocaliu de ploi torentiale. Vijelia a pus mai multi.

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova: Mai multi profesori sunt suspectati ar fi luat mita de la studenti

Procurorii Parchetului instantei supreme efectueaza luni dimineata perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt vizati pentru luare de mita. Potrivit unor.

Adrian Nastase: Situatia din Grecia devine tot mai complicata, pentru ca interesele americane si cele europene nu coincid

Fostul premier Adrian Nastase, a scris, pe blogul personal, despre situatia din Grecia, spunand ca aceasta devine tot mai complicata. Mai exact, Nastase este de parere ca situatia se complica in ceea ce.

Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro, ca este tot mai greu de gasit o solutie.

Presedintele BCE, Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia, informeaza Bloomberg. intrebat daca va reusi sa inchida.

Rezultate BAC 2015 Rezultate record la Bacalaureat:66,41% dintre absolventi au promovat examenul, cu 7 puncte procentuale mai multi decat anul trecut. Cea mai mare promovabilitate de cand au fost introduse camere video

Rezultatele examenelor de Bacalaureat au adus anul acesta o promovabilitate de 66,41%, cu peste 7 puncte procentuale mai mari decat cele de la Bacalaureatul 2014 59,25%) si cu 12% mai mari decat la BAC 2013 54,4%). Sunt cele mai ridicate rezultate din 2011 in prezent, adica de cand au fost introduse camere video. Acesta este si primul an in care ministrul Educatiei a anuntat ca se va implica personal in subiectele de la BAC si in care a declarat, inca dinainte de terminarea examenelor, ca rezultatele vor fi superioare celor din anii trecuti. Mentionam, de asemenea, ca si la bacalaureat au existat profesori care au avertizat ca subiectele au fost mai usoare decat in alti ani. Ministerul Educatiei a precizat ca in doar 5 judete Gorj, Salaj, Teleorman, Giurgiu si Braila) procentul de promovare de la BAC 2015 este mai mic decat anul trecut, in vreme ce in restul judetelor se inregistreaza o majorare de pana la 11,9%.

Subiectele Zilei: Premierul Albaniei ar vrea si el un DNA la Tirana, dar are o mare dilema: Romanii tot mai iau mita?; Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia; Ce spune ministrul Apararii despre posibilitatea reintroducerii servici

Razboi total intre musulmani si Basescu, de la marea moschee din Bucuresti: Stramosii nostri au luptat in razboaie pentru Romania. UE, in cea mai grava criza de la conceperea sa. Cat de legal este GREXIT. Votul negativ dat duminica de greciacordului cu creditorii.

Ce spune dupa Bac o membra a organizatiei care ii reuneste pe cei mai inteligenti romani: Facultatea o fac in Romania, apoi vreau sa plec din tara

Clujeanca Oana Jisa 19 ani) se numara printre cei 600 de romani care fac parte din organizatia Mensa, care ii reuneste pe cei mai inteligenti 2% din oameni. Tanara a invatat 3-4 ore pe zi pentru Bacalaureat si crede ca va lua note bune. Ea vrea sa-si continue studiile in Romania, dar dupa facultate vrea sa plece in strainatate sa se realizeze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )