Libnet.ro
UNICEF

21:00

Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Antena3 Antena3,
Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Mai multe zone din Europa se confrunta cu furtuni si inundatii. Uraganul Leslie a facut ravagii in peninsula Iberica, unde a lovit cu rafale de vant de aproape 180 de kilometri pe ora si ploi torentiale. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis luni dimineata doua atentionari Cod galben de vant puternic, valabile in mai multe localitati din judetele Sibiu si Caras-Severin, pana la ora 9:00. Conform Administratie.

Exercitiu Seism 2018: Operatiunile de salvare a persoanelor prinse sub daramaturi sau ranite continua in mai multe zone din Bucuresti

Operatiunile de salvare a persoanelor prinse sub daramaturi sau ranite, in cadrul exercitiului de simulare a unui cutremur cu magnitudinea de 7,5, continua in mai multe zone din Bucuresti. De asemenea, se construiesc doua tabere pentru sinistrati pe stadioanele din Afumati si Voluntari, avand in vedere ca se estimeaza ca 30. 000 de persoane au ramas fara adapost.

Circulatie restrictionata in Capitala: Traficul este inchis pe mai multe artere din jurul National Arena

Mai multe restrictii de circulatie vor fi aplicate duminica, incepand cu ora 12:30, in Capitala, pentru a permite accesul suporterilor la stadionul Arena Nationala, pentru vizionarea meciului Serbia - Romania,.

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

Descinderi la mai multe persoane din domeniul pazei bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti actioneaza vineri in mai multe locatii din Capitala, pe linia verificarii respectarii legislatiei in vigoare din domeniul pazei bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor, a domiciliului, precum si pe linia legalitatii avizelor in domeniul constructiilor, in complexuri rezidentiale de locuinte.

Pesta porcina se extinde. A fost confirmata in mai multe localitati din Giurgiu

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatile Calugareni si Budeni, ambele localitati din judetul Giurgiu, informeaza adevarul. ro. Autoritatile din judet lecer.

Acces limitat pe mai multe strazi din Chisinau din cauza vizitei lui Recep Erdogan

Acces limitat pentru public in perimetrul a circa 30 de strazi, bulevarde si zone din capitala in perioada 17-18 octombrie, in contextul vizitei presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdo287;an la Chisinau.

Restrictii de trafic in Capitala pentru meciul Romania - Serbia. Circulatia va fi oprita progresiv pe mai multe artere din jurul Arenei Nationale

Nationala Romaniei intalneste Serbia, duminica, pe Arena Nationala, de la ora 16. 00, in grupa 4 a Ligii Natiunilor. Pentru a permite accesul publicului la stadion, Brigada Rutiera va impune restrictii de trafic pe mai multe artere, incepand cu ora 12.

Sorina Pintea: Concedierea asistentei care a facut greva foamei - o problema interna a Spitalului Universitar/ Protocoalele de curatenie n anumite zone din spital nu se aplica ntocmai

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca decizia de concediere a asistentei Mariana Luceanu, care a protestat in urma cu doua luni fata de conditiile din spital, facand greva foamei, reprezinta o problema interna a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti. Ministrul Sanatatii admite, insa, ca raportul Corpului de Control al ministerului in urma controlului desfasurat la acest spital, despre care spune ca este in curs de finalizare, sesizeaza probleme privind modul in care se face dezinfectia in anumite zone din unitatea medicala.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )