Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis luni dimineata doua atentionari Cod galben de vant puternic, valabile in mai multe localitati din judetele Sibiu si Caras-Severin, pana la ora 9:00. Conform Administratie. continuă pe Antena3

Cod galben de vant in localitati din judetul Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in 13 localitati din judetul Caras-Severin, in urmatoarele ore.

Atentionare de calatorie in Portugalia: COD ROSU de vant puternic

Institutul local al Marii si Atmosferei IPMA) din Republica Portugheza a emis un cod rosu de vant puternic uraganul Leslie) pentru intervalul 13 - 14 octombrie 2018, pentru urmatoarele districte: Setubal,.

Cod galben de ingheturi in Republica Moldova

Meteorologii au emis avertizare cod galben de ingheturi pentru perioada 13-15 octombrie. in orele nocturne si sambata dimineata in zonele depresionare, iar duminica si luni la suprafata solului si izolat in aer se prevad ingheturi cu intensitatea de -1. -2 grade Celsius, transmite IPN.

Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Mai multe zone din Europa se confrunta cu furtuni si inundatii. Uraganul Leslie a facut ravagii in peninsula Iberica, unde a lovit cu rafale de vant de aproape 180 de kilometri pe ora si ploi torentiale.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit n multime n Germania / Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion Cessna s-a prabusit in multime in statulHessa, vestul Germaniei, a spus Politia, relateaza Reuters. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite.

Circulatie restrictionata in Capitala: Traficul este inchis pe mai multe artere din jurul National Arena

Mai multe restrictii de circulatie vor fi aplicate duminica, incepand cu ora 12:30, in Capitala, pentru a permite accesul suporterilor la stadionul Arena Nationala, pentru vizionarea meciului Serbia - Romania,.

Restrictii de trafic in Capitala pentru meciul Romania - Serbia. Circulatia va fi oprita progresiv pe mai multe artere din jurul Arenei Nationale

Nationala Romaniei intalneste Serbia, duminica, pe Arena Nationala, de la ora 16. 00, in grupa 4 a Ligii Natiunilor. Pentru a permite accesul publicului la stadion, Brigada Rutiera va impune restrictii de trafic pe mai multe artere, incepand cu ora 12.

Exercitiu Seism 2018: Operatiunile de salvare a persoanelor prinse sub daramaturi sau ranite continua in mai multe zone din Bucuresti

Operatiunile de salvare a persoanelor prinse sub daramaturi sau ranite, in cadrul exercitiului de simulare a unui cutremur cu magnitudinea de 7,5, continua in mai multe zone din Bucuresti. De asemenea, se construiesc doua tabere pentru sinistrati pe stadioanele din Afumati si Voluntari, avand in vedere ca se estimeaza ca 30. 000 de persoane au ramas fara adapost.

Veste buna pentru sute de mii de romani! Ar putea beneficia de mai multe zile de concediu

Anumite persoane ar puteabeneficia de mai multe zile de concediu. Deputatul Matei Dobrovie intentioneaza sa modifice Legea. Astfel, concediul paternal ar putea creste de la cinci zile, cat este in.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )