Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fuziune intre ALDE si PRO Romania. Ce se intampla dupa 6 decembrie

Antena3 Antena3,
Fuziune intre ALDE si PRO Romania. Ce se intampla dupa 6 decembrie

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, fuziunea celor doua partide. Victor Ponta a fost desemnat drept candidat pentru functia de prim-ministru si a explicat ce se va intampla dupa data de 6 decembrie 2020, respectiv dupa alegerile parlamentare. continuă pe Antena3

Fuziunea ALDE - Pro Romania e un raspuns la intelegerea subterana PSD - PNL, sustine Tariceanu

Fuziunea ALDE - Pro Romania e un raspuns la intelegerea pe sub masa PSD - PNL, a declarat Calin Po.

Calin Popescu Tariceanu, la fuziunea ALDE-PRO Romania: Acesta este motivul pentru care ne-am unit!

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, fuziunea celor doua partide. Calin Popescu Tariceanu a explicat, la congresul fuziunii celor doua partide, care este motivul pentru care au decis sa se uneasca.

Congresul de fuziune dintre Pro-Romania si ALDE se defasoara online

Congresul pentru aprobarea fuziunii dintre Pro Romania si ALDE se va desfasura online, duminica, incepand cu ora 13,00, acesta fiind precedat de cate un congres al fiecarei formatiuni. in final, unirea celor doua formatiuni va fi aprobata in Congresul de fuziune, iar noul partid se va numi Pro Romania Social Liberal, transmite Agerpres.

Victor Ponta, dupa fuziunea PRO Romania-ALDE: impreuna suntem mai puternici

RO Romania siALDEau decis, intr-un congres comun, organizat duminica, 8 noiembrie 2020,fuziunea celor doua partide. A fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare, dupa ce Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru.

Congresul de fuziune dintre Pro Romania si ALDE, desfasurat astazi in online

Congresul pentru aprobarea fuziunii dintre Pro Romania si ALDE se va desfasura online, duminica, incepand cu ora 13,00, acesta fiind precedat de cate un congres al fiecarei formatiuni, scrie Agerpres.

PRO Romania si ALDE au fuzionat. Victor Ponta a fost desemnat de Congres pentru functia de premier

PRO Romania si ALDE au decis, duminica, fuziunea celor doua partide. De asemenea, Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru si a fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare.

Victor Ponta si Partidul PRO Romania sustin Pactul pentru Munca

Presedintele partidului PRO Romania Victor Ponta, impreuna cu o delegatie a partidului, s-a intalnit miercuri cu reprezentatii proiectului Pactul pentru munca - impreuna reconstruim Romania. Acesta a subliniat faptul ca pentru repornirea economiei este nevoie de lideri care sa-si asume reforme pe termen lung.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )