Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabi Balint, la cateva zile dupa ce a suferit un infarct: A trecut, sunt ca nou

Hotnews Hotnews,
 Gabi Balint, la cateva zile dupa ce a suferit un infarct: A trecut, sunt ca nou

Gabi Balint, care a suferit saptamana trecuta un infarct, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, in care le multumeste medicilor care l-au salvat, dar si tuturor persoanelor care i-au transmis mesaje de sustinere, si precizeaza ca acum este ca nou. continuă pe Hotnews

Balint intra, din nou, in sala de operatie: Ce se intampla cu fostul international dupa ce a suferit un infarct

Lui Gabi Balint 56 de ani) i s-a facut rau, vineri seara, iar medicii l-au operat imediat, starea sa fiind acum stabila. Totusi, fostul jucator mai are de trecut un mic hop inainte de a fi externat.

Gabi Balint a depasit momentul critic: Sunt ca nou

Fostul international Gavrila Pele Balint a trecut prin momente delicate la finalul saptamanii trecute, cand a suferit o interventie la nivelul cordului dupa un infarct.

Gabi Balint a fost un mare international roman, dar, luni dimineata, am primit cu totii LOVITURA, dupa ce fostul fotbalist a suferit un INFARCT vineri

Gabi Balint, in varsta de 56 de ani, a suferit un infarct, vineri, in urma caruia a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Capitala.

Gabi Balint se simte ca nou. inca internat la Fundeni, fostul mare fotbalist al Stelei si-a inceput postarea cu o gluma: O fi Laca sau ingerul meu pazitor?!

Gabi Balint a anuntat, joi, ca se simte ca nou, in conditiile in care fostul mare international roman suferise un infarct vineri seara, fiind supus ulterior unor interventii.

Gabi Balint, mesaj emotionant de pe patul de spital. Cu ce fotografie a ales sa ilustreze postarea

Gabi Balint a publicat, joi, un mesaj pe o retea de socializare, in care le multumeste medicilor care l-au salvat si celor care i-au transmis mesaje de sustinere.

Aureliu a ajuns acum cateva zile in spital la camera de garda. A avut parte de surpriza vietii sale: Nu-mi doresc o tara ca afara. E buna asta

Aureliu Surulescu este actor, model si extrem de cunoscut in Romania, dupa ce a aparut in showul TV Surprize, Surprize, unde era asistentul Andreei Marin. Acum cateva zile, a ajuns insa in spital la.

Psihologul scolii a profitat de pozitia sa si a castigat increderea unui elev. Cateva zile mai tarziu, cei doi faceau dragoste intr-o clasa. Adevarul socant a iesit la iveala abia acum

Psihologul scolii a profitat de pozitia sa si a castigat increderea unui elev. Cateva zile mai tarziu, cei doi faceau dragoste intr-o clasa. Adevarul socant a iesit la iveala abia acum. Kristen Lynn.

Femeie disparuta de acasa de cateva zile, gasita decedata intr-un zavoi in apropierea raului Amaradia

O femeie in varsta de 51 de ani, din comuna Stoina, a fost gasita decedata intr-un zavoi de mai malul raului Amaradia. Minodora Constantinescu disparuse de acasa de cateva zile.

Sectia de radioterapie a Spitalului Municipal Timisoara, singura din vestul tarii, blocata de cateva zile din cauza unui aviz in jur de 100 de pacienti cu cancer sunt programati zilnic

Activitatea Sectiei de radioterapie a Spitalului Municipal din Timisoara - sistata joi din cauza unor proceduri birocratice, dupa cum afirma conducerea spitalului - este inca blocata de avizul pe care spitalul il asteapta de la Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN). La aceasta sectie, singura din vestul tarii, sunt programati zilnic aproximativ 100 de pacienti, iar conducerea spitalului sustine ca a trimis din luna mai dosarul pentru prelungirea autorizarii de functionare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )