Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gabi Balint se simte ca nou. inca internat la Fundeni, fostul mare fotbalist al Stelei si-a inceput postarea cu o gluma: O fi Laca sau ingerul meu pazitor?!

B1 B1,
Gabi Balint se simte ca nou. inca internat la Fundeni, fostul mare fotbalist al Stelei si-a inceput postarea cu o gluma: O fi Laca sau ingerul meu pazitor?!

Gabi Balint a anuntat, joi, ca se simte ca nou, in conditiile in care fostul mare international roman suferise un infarct vineri seara, fiind supus ulterior unor interventii. continuă pe B1

Balint intra, din nou, in sala de operatie: Ce se intampla cu fostul international dupa ce a suferit un infarct

Lui Gabi Balint 56 de ani) i s-a facut rau, vineri seara, iar medicii l-au operat imediat, starea sa fiind acum stabila. Totusi, fostul jucator mai are de trecut un mic hop inainte de a fi externat.

Gabi Balint a fost un mare international roman, dar, luni dimineata, am primit cu totii LOVITURA, dupa ce fostul fotbalist a suferit un INFARCT vineri

Gabi Balint, in varsta de 56 de ani, a suferit un infarct, vineri, in urma caruia a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Capitala.

Gabi Balint, la cateva zile dupa ce a suferit un infarct: A trecut, sunt ca nou

Gabi Balint, care a suferit saptamana trecuta un infarct, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, in care le multumeste medicilor care l-au salvat, dar si tuturor persoanelor care i-au transmis mesaje de sustinere, si precizeaza ca acum este ca nou.

Gabi Balint, mesaj emotionant de pe patul de spital. Cu ce fotografie a ales sa ilustreze postarea

Gabi Balint a publicat, joi, un mesaj pe o retea de socializare, in care le multumeste medicilor care l-au salvat si celor care i-au transmis mesaje de sustinere.

Gabi Balint a depasit momentul critic: Sunt ca nou

Fostul international Gavrila Pele Balint a trecut prin momente delicate la finalul saptamanii trecute, cand a suferit o interventie la nivelul cordului dupa un infarct.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )