Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabi Balint, mesaj emotionant de pe patul de spital. Cu ce fotografie a ales sa ilustreze postarea

Adevărul Adevărul,
Gabi Balint, mesaj emotionant de pe patul de spital. Cu ce fotografie a ales sa ilustreze postarea

Gabi Balint a publicat, joi, un mesaj pe o retea de socializare, in care le multumeste medicilor care l-au salvat si celor care i-au transmis mesaje de sustinere. continuă pe Adevărul

Gabriela Cristea, mesaj emotionant. a izbucnit in lacrimi! Ce s-a intamplat

Gabriela Cristea a reusit sa emotioneze pe toata lumea printr-un mesaj special. Dupa ce zilele trecute abia a iesit din spital cu fiica cea mica, Iris, acum are un motiv deosebit de petrecere. Ce a scris prezentatoarea pe o retea de socializare si cum a primit Tavi mesajul? Gabi Cristea, mesaj emotionant Victoria, fiica cea .

Gabi Balint, la cateva zile dupa ce a suferit un infarct: A trecut, sunt ca nou

Gabi Balint, care a suferit saptamana trecuta un infarct, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, in care le multumeste medicilor care l-au salvat, dar si tuturor persoanelor care i-au transmis mesaje de sustinere, si precizeaza ca acum este ca nou.

Gabi Balint se simte ca nou. inca internat la Fundeni, fostul mare fotbalist al Stelei si-a inceput postarea cu o gluma: O fi Laca sau ingerul meu pazitor?!

Gabi Balint a anuntat, joi, ca se simte ca nou, in conditiile in care fostul mare international roman suferise un infarct vineri seara, fiind supus ulterior unor interventii.

Gabi Balint a fost un mare international roman, dar, luni dimineata, am primit cu totii LOVITURA, dupa ce fostul fotbalist a suferit un INFARCT vineri

Gabi Balint, in varsta de 56 de ani, a suferit un infarct, vineri, in urma caruia a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Capitala.

Gabi Balint a depasit momentul critic: Sunt ca nou

Fostul international Gavrila Pele Balint a trecut prin momente delicate la finalul saptamanii trecute, cand a suferit o interventie la nivelul cordului dupa un infarct.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )