Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

B1 B1,
Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

Medicul Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscusi doctori din Oltenia, a fost fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, informeaza. continuă pe B1

Samsung isi transforma telefonul intr-unul dintre cei mai iubiti supereroi

Oricine a vazut ultimele cateva filme Marvel cu super eroi,inclusiv Avengers: Age of Ultron, va poate confirma ca prezenta gadgeturilor Samsung in film este mai mult decat evidenta. Asa ca supereroii vin pe telefoane.

Cele mai cool poze ale lui Smiley de pe Instagram!

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, motiv pentru care, astazi, ADPM va propune sa va delectati cu cateva dintre cele mai cool fotografii postate de el, de-a lungul timpului, pe Instagram! .

Ghenciu, Avangate, despre huntingsi farming: Tehnologia deschide usi, dar trebuie sa fii mai inteligent pentru a profita

Laurentiu Ghenciu este, la baza, programator o meserie considerata de multi ca fiind eminamente pragmatica. Cu toate acestea, a devenit, in timp, unul dintre cei mai buni oameni de vanzari din IT-ul romanesc nu mi-a placut.

Unul dintre atacatorii din Texas a fost identificat

Anchetatorii l-au identificat pe unul dintre suspectii atacului din Garland, Texas. Barbatul se numeste Elton Simpson, este originar din Arizona si a mai fost anchetat pentru terorism, potrivit unui oficial din cadrul FBI, relateaza ABC, conform Mediafax.

Unul dintre fiii actorului Alain Delon, cercetat pentru agresiune

Politia franceza il ancheteaza pe unul dintre fiii actorului Alain Delon pentru agresiune in urma unui incident care a avut loc sambata seara intr-un hotel din Paris, scrie Mediafax. Sambata, Anthony Delon.

Planul indraznet al unuia dintre cei mai mari antreprenori: Vrea sa consumam energie electrica din bateriile sale

Daca te gandeai ca platesti facturi prea mari pentru energia electrica, Tesla Motors are baterii care iti pot usura costul lunar. Si acesta e planul pentru a le aduce in case.

Care sunt cei mai buni si cei mai nepriceputi amanti din lume

O companie de cercetare globala a realizat un top al natiunilor care se pot lauda cu cei mai buni amanti, la polul opus situandu-se amorezii cel mai putin apreciati de femeile care au participat la realizarea sondajului.

Cei mai frumosi pomi ornamentali

Cei mai frumosi pomi ornamentali sunt arborii si arbustii care infloresc, explozia de culoare si miresmele imbatatoare fiind un adevarat rasfat pentru simturi.

Viata ascunsa a scriitorilor - cei mai buni amanti. Eminescu - iubitul nepereche, Ion Barbu - in patul a 4.000 de femei, Calinescu, turnat la Secu din gelozie

Eminescu, Sadoveanu, Calinescu sau Ion Barbu au ramas in istoria literaturii cu adevarate capodopere. Putini stiu, insa, ca cei mai mari scriitori ai Romaniei au avut o viata de telenovela, presarata cu adevarate vanatori de june, iar unele amantlacuri au ajuns sa fie consemnate chiar si de catre Securitate.

Geraldo si Teixeira au dezvaluit cine ia cei mai multi bani la Petrolul. Mesaj si pentru Rednic, omul care i-a dat afara

Geraldo Alves si Filipe Teixeira, cei mai buni jucatori de la Petrolul, au fost dati afara de Mircea Rednic fara nici explicatie.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )