Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriel Mutu: Cea mai corecta formula este alegerea secretarului general al PSD la Congres, nu in CEx

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Mutu: Cea mai corecta formula este alegerea secretarului general al PSD la Congres, nu in CEx

Primarul social-democrat al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat la RFI ca varianta cea mai corecta ar fi ca viitorul secretar general PSD sa fie ales in cadrul Congresului partidului de sambata. continuă pe Hotnews

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

FOTO Imagini spectaculoase cu cascada Sapte Izvoare. Legenda spune ca apa izvorata din Muntii Bucegi este cea mai pura din tara

Daca nu aveti nimic de facut in acest weekend si va place aerul tare de munte, Cascada Sapte Izvoare este o optiune de luat in calcul. Se spune ca de acolo izvoraste cea mai pura apa de la noi din tara. Un fotograf a surprins in imagini spectaculoase caderea de apa.

VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Cea mai mare expozitie cu lucrari semnate de Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani este vedeta Art Safari Bucuresti 2019, alaturi de arta supercontemporana, la cea de-a sasea editie a evenimentului care va avea loc in perioada 27 septembrie-6 octombrie.

Cea mai hi-tech masina produsa vreodata in Romania iese la rampa: Imagini desprinse din alta lume cu noul Ford Puma (VIDEO)

Noul Ford Puma este al doilea SUV care intra in productie la Craiova, iar dezvoltatorul american a prezentat in premiera imagini si detalii despre cea mai verde si hi-tech masina produsa vreodata in.

Wimbledon: Americanca Cori Gauff (15 ani), cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari

Cori Gauff, locul 301 WTA, beneficiara a unui wild card, a devenit cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon dupa ce a jucat in calificari, la varsta de 15 ani si 122 de zile, in Era Open, care incepe in 1968, informeaza BBC.

ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: BET-XT, cea mai buna perfomanta pentru primul semestru, in ultimii zece ani

Indicele BET-XT, care cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, a crescut cu 17% in primul semestru din 2019, cea mai buna clasare din ultimii zece ani, spune Alin Brendea, Director General Adjunct al Prime Transaction.

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

Cea mai frumoasa prezentare de moda pe campul cu lavanda

Designerul Simon Porte Jacquemus a pus in scena un fashion show cu totul si cu totul inedit cu ocazia aniversarii de 10 ani a brand-ului sau. Fashion show-ul s-a desfasurat intr-un camp cu lavanda din Franta.

O femeie de 103 ani, castigatoarea unui concurs de alergat. Sfaturi de la cea mai varstnica atleta FOTO

O femeie in varsta de 103 ani, din Statele Unite, a castigat recent primul loc in cadrul unei competitii de alergat pentru seniori. Cea mai varstnica atleta din lume, supranumita Uraganul, a oferit cateva sfaturi despre cum se mentine in forma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )