Libnet.ro
UNICEF

15:30

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Adevărul Adevărul,
Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Cea mai mare expozitie cu lucrari semnate de Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani este vedeta Art Safari Bucuresti 2019, alaturi de arta supercontemporana, la cea de-a sasea editie a evenimentului care va avea loc in perioada 27 septembrie-6 octombrie.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

Cea mai mare ferma de pasari din Orientul Mijlociu a debutat la Bursa din Teheran

La Bursa de Valori din Teheran Tehran Stock Exchange - TSE) a avut loc cea de-a treia oferta publica initiala IPO) din anul curent iranian, care a inceput in 21 martie, anunta menafn. com, adaugand ca duminica si-au facut debutul pe aceasta piata actiunile Seamorgh Co. , cel mai mare complex de crescut pasari din Iran si Orientul Mijlociu.

Cod portocaliu de furtuni si grindina pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod portocaliu de vijelii, grindina si ploi torentiale pentru 25 de judete din tara, valabila pana vineri, la ora 1.

Bancul zilei: Cea mai mare nenorocire

Suna telefonul: - Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara. Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac pentru tine? Ernesto: Oh, am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit. Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale? Ernesto: Da senor, acela.

GLOBAL ARCHIVE MANAGEMENT: Investitie in cea mai sigura arhiva din tara noastra

Global Archive Management a facut, in urma incendiului virulent de acum doi ani, investitii de peste 400 mii de euro in sisteme performante de protectie, atat in aparatura de stingere cu gaz, cat si in echipamente de iluminat.

Faze tari: Cine este Anastasia Knyazev, cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata mama ei; Femeie arestata la 93 de ani, desi n-a comis nicio infractiune toata viata. Reactia sa

Un individ citat la Politie pentru talharie a mers cu cutitul la brau. Ce s-a intamplat dupa. Un individ chemat la politie pentru a fi audiat intr-un dosar de talharie a ajuns la sectie cu. Ce a vazut o realizatoare de radio, dupa ce a facut o poza intr-o casa veche de 800 de ani. La un moment dat, Kate si-a facut o fotografie in casa, iar in spatele sau era.

Cea mai frumoasa prezentare de moda pe campul cu lavanda

Designerul Simon Porte Jacquemus a pus in scena un fashion show cu totul si cu totul inedit cu ocazia aniversarii de 10 ani a brand-ului sau. Fashion show-ul s-a desfasurat intr-un camp cu lavanda din Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )