Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dacia Duster si Orange, veste uriasa pentru romani. Cu ce echipamente exclusive este dotata masina

Playtech Playtech,
Dacia Duster si Orange, veste uriasa pentru romani. Cu ce echipamente exclusive este dotata masina

Modelul Duster SL Orange, ofera mai multe benefici fata de cat te asteptai. Colaborarea Orange si Dacia pun la vanzare o masina cu totul si cu totul unica. Acest vehicul le ofera iubitorilor Duster, un confort exceptional si o tehnologie avansata pentru o Dacia. Totul la un pret destul de acceptabil. Dacia Duster si Orange, . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, in urma cu scurt timp

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce ii va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriasa a venit dupa ce echipa a adus rezultate negative in ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scotiene? Veste uriasa pentru Ianis Hagi Potrivit informatiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua masuri drastice.

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Bucurie uriasa pentru Cristi Borcea de 1 martie. Ce a anuntat Valentina Pelinel, dupa ce l-a pozat cu fetitele

Bucurie uriasa in familia Borcea! Cunoscutul afacerist s-a lasat pozat alaturi de fetitele pe care le are cu Valentina Pelinel. Fotografia extrem de emotionanta a adus un sir imens de urari din partea fanilor. Ce anunt a postat fostul model in descrierea pozei? Pelinel, anunt special in descrierea unei fotografii cu Borcea si gemenele Valentina .

inca o amenda uriasa pentru PRO TV. Motivul pentru care CNA a luat aceasta decizie

N-au trecut doua saptamani de la ultima amenda incasata pentru depasirea timpilor de publicitate, ca postul Pro TV a mai luat una si tot pentru depasire de publicitate. Este vorba de postul Pro 2, la care depasirile de publicitate sunt de 10 ore intr-o singura luna. Luat la puricat de Consiliul Concurentei Daca acum doua .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Handbal masculin: Dinamo, calificata in optimile Ligii Campionilor. Ghinion pentru romani, in returul cu PSG

Dinamo Bucuresti a intrat in istoria handbalului masculin romanesc, dupa calificarea in optimile Ligii Campionilor. Trupa din Stefan cel Mare ar putea avea insa mari probleme in optimi, cu bogatii de la PSG. Calificare istorica pentru Dinamo Elevii lui Constantin Stefan si-au luat revansa in fata lui Sporting, dupa ce in sezonul trecut, in aceeasi .

BANI mai MULTI, pe langa PENSIE, pentru ROMANI! Vestea asteptata de milioane de oameni

Vesti bune pentru unii angajati romani. Si anume, din ce in ce mai multi angajatori au inceput sa le ofere angajatilor bani in plus la pensie, ca beneficiu extrasalarial. Fiind o cheltuiala deductibila,.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )