Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silviu Prigoana, distrus de moartea lui Marcel Toader: Eram nasul lui, trebuia sa ne intalnim maine!

Antena3 Antena3,
Silviu Prigoana, distrus de moartea lui Marcel Toader: Eram nasul lui, trebuia sa ne intalnim maine!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin cursul zilei de sambata. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau. continuă pe Antena3

Gabriela Cristea, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

Gabriela Cristea a fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

Informatii aproape nestiute apar dupa moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit sambata la 56 de ani. Dincolo de scandalurile din lumea mondena, de nenumaratele sale casnicii, Marcel Toader a fost un nume important in lumea sportului romanesc. Cariera de.

I-A MURIT FINUL! Toata tara il STIA! Silviu Prigoana este iN DOLIU! E absolut un episod tragic in viata mea... (FOTO)

Moartea lui Marcel Toader a picat ca un trasnet pentru toti cei care l-au cunoscut. SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Silviu.

Gabriela Cristea, socata de moartea lui Marcel Toader! Primele declaratii dupa decesul fostului ei sot

Nu-mi vine sa cred si stirea asta sper sa nu fie o gluma proasta, asa cum s-a mai intamplat in alte cazuri. Condoleante familiei!, a declarat Gabriela Cristea dupa .

Eram langa Marcel Toader cand acesta a murit. Un martor a povestit totul

Marcel Toader a murit in mod fulgerator in fata prietenului sau, Johnny Sandulescu. Doamne, este groaznic ce s-a intamplat. Nu pot sa imi revin. Venisem la Peris, acasa, si stateam pe terasa casei. La.

SOCANT: ULTIMA FOTOGRAFIE cu Marcel Toader in viata, publicata de fiul afaceristului. Parca prevestea NENOROCIREA ce urma sa vina... (FOTO)

Moartea subita a lui Marcel Toader a suprins si indoliat pe toata lumea, in primul rand pe membrii familiei acestuia.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

Imagini de la locul unde a murit Marcel Toader. Prietenii cu care era spun ca ar fi facut infarct in piscina

Imaginile de la locul unde a murit Marcel Toader iti arata ca afaceristul a trait in lux pana in ultima sa clipa, in ciuda faptului ca se zvonea ca ajunsese in pragul falimentului. Dar casa unde a murit nu ii apartine. Acesta se afla la niste prieteni si ar fi decedat chiar atunci cand se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )