Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gabriela Firea, acuzata de primarul sectorului 6 de dezinteres privind bugetul. Gabriel Mutu anunta si dovezi in acest sens

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, acuzata de primarul sectorului 6 de dezinteres privind bugetul. Gabriel Mutu anunta si dovezi in acest sens

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, o acuza pe edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, de dezinteres total privind discutarea bugetului. Atat doamna primar general, cat si colegii primari ai sectoarelor. continuă pe Antena3

Primarul Sectorului 5 se declara multumit de bugetul pe 2019. Daniel Florea acuza ca anul trecut se acordau bani in mod discretionar de la Primaria Generala la sectoare (VIDEO)

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, s-a declarat multumit de bugetul pentru 2019 pregatit de Guvern pentru municipalitati, in ciuda nemultumirilor aratate de numerosi edili, printre care si Gabriela Firea sau.

GABRIELA FIREA: Bugetul pe 2019 - primul buget de faliment al Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a sustinut astazi intr-o conferinta de presa, ca, daca bugetul ramane asa cum a fost prevazut in proiect, va fi primul buget de faliment al Capitalei de dupa 1989.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

Gabriela Firea, atac la unii primari de sectoare: Sunt spalati pe creier!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti ca este inconstient si incalificabil faptul ca unii primari de sectoare s-au bucurat ca Primariei Capitalei i se taie bugetul. E un gest incon?.

Dragnea o contrazice pe Gabriela Firea: Este prea multa minciuna. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, s-a marit!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,sustine ca Primaria Capitalei nu a pierdut bani la buget. Liderul PSD o contrazice pe Gabriela Firea si spune este prea multa minciuna. Este prea multa minciuna,.

Gabriela Firea, despre o posibila demisie: Cei care nu isi fac treaba trebuie sa si-o dea

Gabriela Firea a vorbit si despre o posibila demisie din functia de primar general in conditiile in care bugetul pentru Capitala ar putea fi redus. Sa paraseasca tara sau Parlamentul sau Guvernul cei.

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea: Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala

Gabriela Firea a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca il invita pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere pe tema bugetului, afirmand ca acesta a taiat 180 de milioane de euro din bugetul Primariei.

GABRIELA FIREA: Dragnea, un om care are o gandire malefica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca se gandeste sa candideze impotriva lui Liviu Dragnea, la orice functie ar candida actualul sef al PSD. Firea a mentionat: imi vine de multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde, numai sa vada ca nu poate sa mearga cu minciuna, cu manipularea si cu razbunarea pana la capat.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2624 seconds )