Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gabriela Firea, acuzatie-bomba: Dragnea ma spioneaza! Am informatii certe!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, acuzatie-bomba: Dragnea ma spioneaza! Am informatii certe!

Antena 3 va ofera cea mai spectaculoasa seara televizata a anului, de la ora 21. Primarul General al Capitalei, unul dintre liderii importanti ai PSD, Gabriela Firea, vine la Antena 3. Lupta impotriva lui. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Domnul Dragnea a vandut multora himera amnistiei si gratierii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi vandut multora himera amnistiei si.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea va da amnistia si gratierea cand ii va folosi lui

Gabriela Firea a declarat miercuri seara ca ideea ca vrea sa opreasca OUG pentru amnistie ti gratiere este o minciuna sfruntata, precizand ca ordonanta va fi data atunci cand ii va folosi lui Liviu Dr.

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca o spioneaza, atat la serviciu, cat si acasa. Or fi tot oameni de la Carmen Dan?, se intreaba Firea. Cat despre ordonanta de amnistie si gratiere, despre care se vehiculeaza ca ar fi pregatita la Guvern, Firea spune ca o sustine, dar cu conditia sa fie legala si dezbatuta anterior in conducerea PSD.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Eu ma luptam cu Basescu atunci cand altii taiau porcii cu statul paralel

Gabriela Firea a dat de intelesca Liviu Dragnea este un ipocrit, caci pozeaza in luptator contra statului paralel, cand pana de curand taia porci cu acesta. Acuzatii similare au fost aduse de .

Gabriela Firea, la Antena 3: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza / Cnd eu ma bateam cu Basescu care avea totul n mna, Dragnea negocia si taia porci cu statul paralel

Gabriela Firea l-a acuzat miercuri pe Liviu Dragnea, la Antena 3, ca a pus oameni sa o spioneze, sustinand ca are informatii certe in acest sens, si a spus ca in timp ce ea se batea cu fostul presedinte Traian Basescu, actualul lider al PSD negocia si taia porci cu statul paralel. in opinia sa, ordonanta privind amnistia si gratierea este doar o himera pe care Dragnea o foloseste ca moneda de schimb.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara ca are informatii certe ca Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care ii urmaresc activitatea si urmaresc cladirea Primariei.

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )