Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriela Firea, la Antena 3: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza / Cnd eu ma bateam cu Basescu care avea totul n mna, Dragnea negocia si taia porci cu statul paralel

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, la Antena 3: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza / Cnd eu ma bateam cu Basescu care avea totul n mna, Dragnea negocia si taia porci cu statul paralel

Gabriela Firea l-a acuzat miercuri pe Liviu Dragnea, la Antena 3, ca a pus oameni sa o spioneze, sustinand ca are informatii certe in acest sens, si a spus ca in timp ce ea se batea cu fostul presedinte Traian Basescu, actualul lider al PSD negocia si taia porci cu statul paralel. in opinia sa, ordonanta privind amnistia si gratierea este doar o himera pe care Dragnea o foloseste ca moneda de schimb. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Stiu cinci persoane carora Liviu Dragnea le-a promis ca daca ma ataca vor primi sprijin pentru a fi presedinte la PSD Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mirecuri seara ca Liviu Dragnea a promis functia de presedinte al PSD Bucuresti, pe care ea o ocupa in acest moment, mai multor persoane, daca aceastea vo.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara ca are informatii certe ca Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care ii urmaresc activitatea si urmaresc cladirea Primariei.

Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti seara de ce nu a fost prezenta la nunta fiului lui Liviu Dragnea, desi a fost cea care a oficiat cununia civila a acestuia. Firea a declarat.

Lovitura de proportii pentru Liviu Dragnea. O intreaga organizatie a PSD se solidarizeaza cu Gabriela Firea: Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om (FOTO)

Oragnizatia PSD Ilfov a anuntat miercuri seara ca se solidarizeaza cu Gabriela Firea in conflicul sau cu Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina de Facebook a filialei se precizeaza ca membrii acesteia se opun.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Eu ma luptam cu Basescu atunci cand altii taiau porcii cu statul paralel

Gabriela Firea a dat de intelesca Liviu Dragnea este un ipocrit, caci pozeaza in luptator contra statului paralel, cand pana de curand taia porci cu acesta. Acuzatii similare au fost aduse de .

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea infige inca un cutit in spatele lui Dragnea

A mai fost criticat Liviu Dragnea din interior. De Ponta, Andronescu si altii. Dar niciodata asa de virulent, cu amanunte din bucataria interna a partidului, asa cum face acum Gabriela Firea. Si este singura pe frontul acesta. Cand trebuia sa fie aparata, macar ca femeie in fata unui barbat agresiv, toti barbatii din CEx au tacut malc. De frica lui Dragnea. Nu cred ca interventia Gabrielei Firea va ramane fara urmari in PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )