Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea, adevarul despre salariul Cristinei Neagu la CSM Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, adevarul despre salariul Cristinei Neagu la CSM Bucuresti

Agentul Cristinei Neagu solicita o marire de salariu pentru ca aceasta sa mai ramana la CSM Bucuresti. Gabriela Firea a confirmat ca i s-a facut o oferta liderului echipei nationale, pe acelasi salariu. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Cu tot respectul pentru performanta Cristinei Neagu, noi nu ne permitem in acest moment sa oferim un salariu mai mare decat cel existent

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni seara, la Digi Sport, ca handbalistei Cristina Neagu i s-a propus mentinerea salariului actual, nefiind posibila o marire, dupa cum a cerut impresarul sportivei.

Gabriela Firea: Este mai mult decat posibil ca la urmatoarea sedinta judecatorul sindic sa declare falimentul RADET

La urmatoarea sedinta, respectiv miercuri, judecatorul sindic ar putea declara falimentul RADET, a declarat marti, in cadrul sedintei de Consiliu General, primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea, dezlantuita in sedinta despre RADET: Cred ca am viata dubla. Ma transform intr-o aratare

Gabriela Firea s-a dezlantuit la adresa opozitiei din Coniliul General Bucuresti care o acuza ca ar fi responsabila de problemele pe care le are regia de termoficare a capitalei. Enervata de neintelegerile cu reprezentantii USR, Gabriela Firea a tinut un monolog prelungit. Am ciuruit eu aceste tevi? Gabriela Firea se duce noaptea si ciuruieste tevile [] .

Gabriela Firea despre presupusele angajari fictive la Compania Municipala Tehnologia Informatiei: Am trimis Corpul de Control, nu s-au gasit nereguli

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca in legatura cu informatiile aparute in presa cu privire la anumite angajari fictive la Compania Municipala Tehnologia Informatiei, a trimis Corpul de Control si nu a gasit neregulile semnalate. Este o razbunare a unui fost angajat, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Trebuie sa rezolvam urgent problema RADET

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii, in cadrul sedintei de la Primaria Capitalei, despre problema RADET. E o problema pe care am preluat-o de la vechile.

Gabriela Firea: Este mai mult dect posibil ca la urmatoarea sedinta judecatorul sindic sa declare falimentul RADET. Solutia este nfiintarea a doua companii municipale

La urmatoarea sedinta, respectiv miercuri, judecatorul sindic ar putea declara falimentul RADET, a declarat marti, in cadrul sedintei de Consiliu General, primarul Gabriela Firea. Aceasta a cerut consilierilor generali sa aprobe infiintarea a doua noi companii municipale care sa preia activitatea RADET, prin divizarea Companiei Municipale Energetica, anulata in instanta. Gabriela Firea a declarat ca aceasta este singura solutie pentru salvarea sistemului de termoficare. Gabriela Firea a declarat ca nu este vinovata pentru situatia RADET Nu ma transform noaptea intr-o creatura si sparg tevile RADET, a declarat aceasta.

GABRIELA FIREA: Este posibil ca miercuri judecatorul sindic sa declare falimentul RADET

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut un apel, astazi, in debutul sedintei CGMB, pentru sustinerea proiectului care prevede divizarea Companiei Municipale Energetica in doua entitati.

GABRIELA FIREA: in spitalele primariei - nicio diploma falsa de medic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, ca, in urma verificarilor efectuate la cele 19 spitale din administrarea PMB, nu a fost depistata nicio diploma falsa de medic.

GABRIELA FIREA: Bugetul Primariei Capitalei a fost masacrat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca bugetul Bucurestiului pentru anul 2019 a fost masacrat, nu doar taiat.

Gabriela Firea: Decizia de anulare a hotarrilor de nfiintare a companiilor municipale nu este definitiva. Voi discuta cu liderii de grup comasarea unor companii

Decizia de anulare a hotararilor de infiintare a companiilor municipale nu este definitiva, a declarat primarul general, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca va discuta cu liderii de grup din Consiliul General inclusiv comasarea unor companii municipale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2341 seconds )