Libnet.ro
UNICEF

12:16

Gabriela Firea despre presupusele angajari fictive la Compania Municipala Tehnologia Informatiei: Am trimis Corpul de Control, nu s-au gasit nereguli

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea despre presupusele angajari fictive la Compania Municipala Tehnologia Informatiei: Am trimis Corpul de Control, nu s-au gasit nereguli

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca in legatura cu informatiile aparute in presa cu privire la anumite angajari fictive la Compania Municipala Tehnologia Informatiei, a trimis Corpul de Control si nu a gasit neregulile semnalate. Este o razbunare a unui fost angajat, a declarat primarul Gabriela Firea. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, dezlantuita in sedinta despre RADET: Cred ca am viata dubla. Ma transform intr-o aratare

Gabriela Firea s-a dezlantuit la adresa opozitiei din Coniliul General Bucuresti care o acuza ca ar fi responsabila de problemele pe care le are regia de termoficare a capitalei. Enervata de neintelegerile cu reprezentantii USR, Gabriela Firea a tinut un monolog prelungit. Am ciuruit eu aceste tevi? Gabriela Firea se duce noaptea si ciuruieste tevile [] .

Gabriela Firea, adevarul despre salariul Cristinei Neagu la CSM Bucuresti

Agentul Cristinei Neagu solicita o marire de salariu pentru ca aceasta sa mai ramana la CSM Bucuresti. Gabriela Firea a confirmat ca i s-a facut o oferta liderului echipei nationale, pe acelasi salariu.

Compania Municipala Energetica Bucuresti va fi divizata

Consilierii municipali au aprobat, in sedinta de astazi, infiintarea societatilor pe actiuni Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti SA si Compania Municipala Energetica Servicii Bucuresti SA.

Gabriela Firea: Trebuie sa rezolvam urgent problema RADET

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii, in cadrul sedintei de la Primaria Capitalei, despre problema RADET. E o problema pe care am preluat-o de la vechile.

FIREA, DESPRE RADET: Solutia discutata cu liderii grupurilor CGMB - infiintarea Termoenergetica si Termoenergetica Servicii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca solutia in situatia RADET - al carei faliment ar putea fi declarat miercuri - este infiintarea a doua companii municipale, Termoenergetica si Termoenergetica Servicii. Daca ar fi fost alte solutii, cu siguranta specialistii ar fi venit cu aceste idei salvatoare, a afirmat Firea, facand apel pentru votarea proiectelor.

Gabriela Firea: Este mai mult dect posibil ca la urmatoarea sedinta judecatorul sindic sa declare falimentul RADET. Solutia este nfiintarea a doua companii municipale

La urmatoarea sedinta, respectiv miercuri, judecatorul sindic ar putea declara falimentul RADET, a declarat marti, in cadrul sedintei de Consiliu General, primarul Gabriela Firea. Aceasta a cerut consilierilor generali sa aprobe infiintarea a doua noi companii municipale care sa preia activitatea RADET, prin divizarea Companiei Municipale Energetica, anulata in instanta. Gabriela Firea a declarat ca aceasta este singura solutie pentru salvarea sistemului de termoficare. Gabriela Firea a declarat ca nu este vinovata pentru situatia RADET Nu ma transform noaptea intr-o creatura si sparg tevile RADET, a declarat aceasta.

GABRIELA FIREA: Este posibil ca miercuri judecatorul sindic sa declare falimentul RADET

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut un apel, astazi, in debutul sedintei CGMB, pentru sustinerea proiectului care prevede divizarea Companiei Municipale Energetica in doua entitati.

GABRIELA FIREA: in spitalele primariei - nicio diploma falsa de medic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, ca, in urma verificarilor efectuate la cele 19 spitale din administrarea PMB, nu a fost depistata nicio diploma falsa de medic.

GABRIELA FIREA: Bugetul Primariei Capitalei a fost masacrat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca bugetul Bucurestiului pentru anul 2019 a fost masacrat, nu doar taiat.

Gabriela Firea: Este mai mult decat posibil ca la urmatoarea sedinta judecatorul sindic sa declare falimentul RADET

La urmatoarea sedinta, respectiv miercuri, judecatorul sindic ar putea declara falimentul RADET, a declarat marti, in cadrul sedintei de Consiliu General, primarul Gabriela Firea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )