Libnet.ro
UNICEF

16:31

GABRIELA FIREA: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat pe mine si pe colegii de la sectoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat pe mine si pe colegii de la sectoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut in fata candidatului dreptei Nicusor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat astazi ca atat ea, cat si colegii sai de la sectoare, au fost afectati de campania negativa si total mincinoasa din online, precizand ca ea a facut campanie pozitiva, in care si-a prezentat proiectele. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat pe mine si pe colegii de la sectoare. Eu am facut campanie pozitiva

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut in fata candidatului dreptei Nicusor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat marti ca atat ea, cat si colegii sai de la sectoare, au fost afectati de campania negativa si total mincinoasa din online, precizand ca ea a facut campanie pozitiva, in care si-a prezentat proiectele.

Gabriela Firea, despre esecul de la alegeri: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat foarte mult. Eu am facut campanie pozitiva (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca esecul sau in alegerile locale are legatura in mare parte cu ceea ce ea numeste campania negativa din online care ar fi fost dusa impotriva sa de.

Gabriela Firea nu a mers cu autobuzul la viata ei! Imaginile din campania ei electorala sunt dovada VIDEO

Gabriela Firea s-a cam dat de gol ca rara a pus piciorul in transportul in comun. Chiar imaginile de la campania ei electorala au spus totul. Cum a fost surprinsa si de ce tot momentul a devenit rapid unul penibil? Multi romani au taxat-o. Gabriela Firea si autobuzele din Bucuresti. Cum s-a dat de gol .

Gabriela Firea acuza Guvernul Romaniei ca ar fi dat milioane de euro presei pentru campania electorala a lui Nicusor Dan

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a explicat, marti, ca nu a folosit in scop electoral spoturile de promovare a unor realizari ale administratiei din Bucuresti si ca acelea nu au fost publicitatea Primariei Capitalei.

Gabriela Firea: S-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii PSD (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, marti, la sediul PSD, ca, in cursa pentru Primaria Capitalei, s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii PSD din.

Gabriela Firea: S-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii PSD (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, marti, la sediul PSD, ca, in cursa pentru Primaria Capitalei, s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii PSD din.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Gabriela Firea a fost intrebata daca face un pas in spate. Cum a raspuns

Romanii trebuie sa afle ca s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii nostri in Bucuresti si trebuie sa aratam toate aceste minciuni, a spus marti Gabriela Firea.

Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Gabriela Firea nu mai este Primarul General al Capitalei, dar de-abia de- acum in colo incep problemele ei. Conform unor surse DNA a reintrat pe firul unui scandal vechi, din 2019. Vin zile grele pentru fostul primar al Bucurestiului. Gabriela Firea, lovitura dura in instanta Conform unui material, publicat pe surse, de cei de la .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )