Libnet.ro
UNICEF

20:15

GABRIELA FIREA: PSD il va chema in Parlament pe premierul Orban pentru un raport privind bugetul pe anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: PSD il va chema in Parlament pe premierul Orban pentru un raport privind bugetul pe anul viitor

PSD a decis sa il cheme in Parlament pe premierul Ludovic Orban pentru a prezenta un raport privind bugetul pe anul viitor, a anuntat astazi prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, mentionand ca nu intelege de ce Guvernul nu a publicat in transparenta decizionala acest proiect. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Am luat decizia sa fie chemat la raport in Parlament chiar premierul Ludovic Orban Daca nu are nimic de ascuns, de ce nu este anuntat public bugetul pe anul viitor (VIDEO)

Gabriela Firea si PSD cer Executivului sa prezinte public bugetul pentru anul 2021, dupa cum a precizat fostul primar al Capitalei, intr-o conferinta de presa, in cursul zilei de joi, dupaConsiliul.

Gabriela Firea: Toata puterea e intr-o singura mana politica - Un pericol pentru democratie. Ministrii PNL au compromis tot, iar Orban a patronat vesel-inconstient acest sistem

Gabriela Firea, candidat PSD la Senat, a sustinut ca romanii ar trebui sa voteze la alegerile parlamentare pentru ca ii pot astfel sanctiona pe ministrii PNL care au compromis economia, sanatatea,.

Gabriela Firea: Situatia financiara este dificila la Primaria Capitalei. Din pacate, premierul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a afirmat joi ca este foarte bine ca se va face un audit la Primaria Municipiului Bucuresti, anuntat de primul-ministru Ludovic Orban, mentionand ca nu se va descoperi.

GABRIELA FIREA, DESPRE PLATA STIMULENTULUI: Situatia financiara e grea si au contribuit din plin domnii Orban si Citu

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a declarat ca plata stimulentului financiar pentru persoane adulte cu handicap se face in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara, dar si ca situatia financiara a Municipalitatii e una dificila, in contextul diminuarii cotei din impozitul pe venit alocata PMB.

Gabriela Firea, despre criza financiara de la Primaria Capitalei: Din pacate, Domnul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor legate de criza financiara de la Primaria Capitalei: Eu nu am tinut ascuns acest lucru, si anume situatia dificila din punct de vedere financiar a Primariei Capitalei. Am spus ca avem conturile blocate.

Gabriela Firea: Cand specimene precum Orban si Citu conduc tara spre prapastie

Gabriela Firea a transmis, pe o retea sociala, ca planul Guvernului PNL pentru anul viitor este unul singur: austeritate!.

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castiga alegerile parlamentare si a oferit si variantele de premier: Ciolacu, Grindeanu sau Dancu

Gabriela Firea, locul 1 pe listele pentru Senat in Capitala, a declarat la un post de televiziune ca Partidul Social Democrat va castiga alegerile parlamentare din luna decembrie. in acest scenariu, primarul in functie avanseaza si patru nume pentru propunerea de premier care va fi facuta presedintelui Klaus Iohannis: Marcel Ciolacu, Vasile Dancu, Sorin Grindeanu si Cristian Socol.

Cum a pierdut functia de primar, Gabriela Firea cere redeschiderea scolilor din Bucuresti

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a cerut, joi, redeschiderea scolilor din Capitala.

Gabriela Firea: Cerem noului prefect al Capitalei sa redeschida scolile. Este o masura injusta pentru toti elevii, pentru toti profesorii (VIDEO)

PSD cere noului prefect al Capitalei sa redeschida scolile din Bucuresti. Solicitarea a venit prin vocea Gabrielei Firea, sefa PSD Bucuresti, care a precizat ca masura inchiderii tuturor unitatilor de.

Gabriela Firea are un careu de premieri pentru viitorul Guvern

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castigat alegerile parlamentare din decembrie si va fi partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )