Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lovitura de proportii pentru Liviu Dragnea. O intreaga organizatie a PSD se solidarizeaza cu Gabriela Firea: Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om (FOTO)

B1 B1,
Lovitura de proportii pentru Liviu Dragnea. O intreaga organizatie a PSD se solidarizeaza cu Gabriela Firea: Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om (FOTO)

Oragnizatia PSD Ilfov a anuntat miercuri seara ca se solidarizeaza cu Gabriela Firea in conflicul sau cu Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina de Facebook a filialei se precizeaza ca membrii acesteia se opun. continuă pe B1

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

Gabriela Firea, mesaj transant pentru Liviu Dragnea: As vrea sa fim lasati sa vorbim. Pe mine nu ma impresioneaza

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea i-a transmis, marti, lui Liviu Dragnea, ca nu este impresionata de mesajele toxice transmise prin consilieri si presa pentru a fi desfiintata, informeaza.

Liviu Dragnea, despre acoperitii din PSD: Eu cred ca mai sunt

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul ca probabil mai sunt acoperiti in PSD. in trecut, presedintele social-democrat afirmase ca sunt si printre colegii sai care ar putea fi banuiti ca ar fi din statul paralel.

DEMISIA momentului in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA: Nu pot merge mai departe

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura, dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca seful PSD trebuie sa faca un pas in spate. Deputatul PSD de Botosani, Mihaela Hunca, a anuntat ca.

Gabriela Firea: Stiu cinci persoane carora Liviu Dragnea le-a promis ca daca ma ataca vor primi sprijin pentru a fi presedinte la PSD Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mirecuri seara ca Liviu Dragnea a promis functia de presedinte al PSD Bucuresti, pe care ea o ocupa in acest moment, mai multor persoane, daca aceastea vo.

Liviu Dragnea, CONTESTAT chiar din interiorul partidului. Cine s-a ridicat impotriva liderului PSD si i-a cerut DEMISIA

Liviu Dragnea a inceput sa fie contestat chiar din interiorul PSD. in mod neasteptat, chiar vicepremierul Paul Stanescu, considerat un apropiat al presedintelui PSD, i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea din.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred.

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri.

O alta voce din interiorul PSD cere plecarea lui Liviu Dragnea: Nu am fost niciodata luati in seama

Se inmultesc vocile din PSD care sustin ca Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in spate. Deputatul social-democrat Razvan Rotaru este nemultumit de faptul ca, in calitatea sa de ales, nu a fost niciodata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )