Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriela Firea anunta ca s-a realizat cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea anunta ca s-a realizat cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Capitala a fost efectuat la Spitalul Sfanta Maria. Organele au fost prelevate de la un tanar de 15 ani, ai carui parinti au acceptat donarea. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: S-a realizat cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca cel de-al optulea transplant de plamani intr-un spital de stat din Capitala a fost efectuat la Spitalul Sfanta Maria. Organele au fost prelevate de la un tanar de 15 ani, ai carui parinti au acceptat donarea.

Gabriela Firea anunta masurile luate pentru deblocarea traficului: STB va suplimenta toate mijloacele de transport, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov

Primul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat masurile luate pentru deblocarea traficului, avand in vedere ca luni reincep scolile, iar aglomeratia din trafic va creste.

Gabriela Firea vrea masuri ca barierele CFR din nordul Capitalei sa fie ridicate la orele de varf

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca l-a contactat pe ministrul Transporturilor sa ia masuri ca barierele CFR din zonele Andronache si Petricani sa fie ridicate la ore de varf, astfel incat sa fie evitat traficul intens, scrie Mediafax.

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an.

Totul despre razboiul dintre Gabriela Firea si Violeta Alexandru - VIDEO

Razboi cu toate armele intre Gabriela Firea si Violeta Alexandru. Primarul General al Capitalei da de inteles ca Executivul minte atunci cand spune ca nu mai sunt bani de pensii, salarii si alocatii. Pentru ce sunt pusi romanii sa stranga cureaua? Dupa toate semnalele si precedentele, banii par a fi intreptati catre camarila PNL, a scris Firea pe pagina de Facebook. De cealalta parte, ministrul Muncii il acuza pe edilul general al Capitalei ca a adus Bucurestiul intr-o stare jalnica.

Gabriela Firea vrea sa schimbe Mersul Trenurilor, ca sa nu mai incurce masinile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a solicitat Ministerului Transporturilor.

Gabriela Firea: Este grav tot ceea ce se intampla in tara in ultima perioada

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, marti, ca este gravtot ceea ce se intampla in tara in ultima perioada, argumentand ca nu mai sunt bani de pensii, de salarii, de alocatii, de spitale, de autostrazi.

Gabriela Firea, despre contracandidatii la Primaria Capitalei: politicieni inchipuiti, se intrec doar in atacuri la adresa mea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de Facebook despre contracandidatii Nicusor Dan si Vlad Voiculescu ca nu sunt capabili sa vina in fata propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucuresti, ei se intrec doar in atacuri la adresa mea si a echipei mele.

Gabriela Firea: Avem presedinte. il rog sa convoace CSAT daca in Bucuresti se respira otrava

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat ca, daca Bucurestiul ar fi fost atat de poluat pe cat se vehiculeaza in ultima perioada, ar fi fost convocat CSAT deoarece ar reprezinta o problema de siguranta nationala, noteaza Mediafax.

Gabriela Firea: Am de gand sa candidez pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a confirmat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )