Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gabriela Firea anunta testarea gratuita pentru elevii si profesorii din Bucuresti: Vom testa, la cerere, toti angajatii unitatilor de invatamant din Capitala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea anunta testarea gratuita pentru elevii si profesorii din Bucuresti: Vom testa, la cerere, toti angajatii unitatilor de invatamant din Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat cel mai amplu program de testare in mediul scolar din Romania. Atat elevii cat si angajatii unitatilor de invatamant din Capitala vor fi testati la cerere pentru COVID-19. continuă pe Antena3

Gabriela Firea anunta ca elevii si profesorii din Capitala vor fi testati gratuit. Cat aloca Primaria pentru testele Covid-19

Edilul general Gabriela Firea anunta ca Primaria sustine un amplu program prin care toate cadrele didactice si nedidactice din unitatile de invatamant din Bucuresti, dar si elevii pot fi testati gratuit, la cerere, prin Administratia Spitalelor din cadrul Primariei.

GABRIELA FIREA: Marti incepe programul de acordare a unui stimulent financiar pentru donatorii de plasma vindecati de COVID-19

Primarul general, Gabriela Firea, anunta ca astazi va incepe proiectul Doneaza plasma, salveaza viata, care prevede acordarea unui sprijin financiar in valoare de 4. 800 de leibeneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, pentru donatorii de plasma vindecati de COVID-19.

Gabriela Firea anunta ca, in sfarsit, Bucurestiul nu mai bate pasul pe loc: Orasul se dezvolta!

Primarul Capitalei a anuntat ca, in premiera, municipalitatea face legatura intre Nordul si Sudul Ca.

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

Gabriela Firea: Profesorii din Bucuresti vor fi testati gratuit pentru coronavirus, la fel si elevii care prezinta simptome la triajul epidemiologic (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a convocat, luni dimineata, un Comandament de urgenta la PMB pe tema deschiderii noului an scolar, in contextul epidemiei de coronavirus. Primarii de sectoare.

Gabriela Firea: Elevii din Bucuresti vor fi testati gratuit, daca au simptome de Covid-19 la triajul epidemiologic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat astazi noi masuri care vor fi luate in Bucuresti, odata cu inceperea scolilor. Astfel, toti profesorii si invatatorii se pot testa gratuit pentru Covid-19, inainte de prima zi de scoala. De asemenea, in timpul scolii, copiii cu simptome pot fi testati de parinti in aceeasi zi.

GABRIELA FIREA: Personalul din invatamant se va putea testa, gratuit, la cerere

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat astazi ca Municipalitatea a pregatit teste pentru cei 17. 000 de angajati din invatamantul bucurestean, cadre didactice si personalul auxiliar.

Gabriela Firea a facut anuntul acum! Ce se intampla cu Podul Ciurel: in premiera

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a anuntat ca Podul Ciurel este aproape gata si urmeaza a fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar: Acum avem un pod foarte frumos, european, a spus Gabriela Firea. Gabriela Firea a facut anuntul acum! in premiera, facem legatura intre Nordul si Sudul Capitalei, prin santierele deschise .

PSD primeste lovitura dupa lovitura. Starea critica dinainte de alegeri: Gabriela Firea, in mare pericol

PSD primeste lovitura dupa lovitura. Partidul se afla in stare critica inainte de alegeri, iar Gabriela Firea se afla in mare pericol. Liberalii conduc in topul preferintelor alegatorilor. PSD primeste o lovitura dura. Stare critica inainte de alegeri: Gabriela Firea, in pericol PSD nu sta bine deloc in sondaje. Potrivit ultimului sondaj IMAS, comandat de .

Gabriela Firea a anuntat reabilitarea unui important bulevard din Capitala si prima linie verde de tramvai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat reabilitarea Bulevardului Liviu Rebreanu si inaugurarea primei linii verzi de tramvai. Circulatia tramvaielor 19 si 23 a fost reluata dupa mai bine de sapte ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )