Libnet.ro
UNICEF

16:01

Gabriela Firea anunta ca, in sfarsit, Bucurestiul nu mai bate pasul pe loc: Orasul se dezvolta!

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea anunta ca, in sfarsit, Bucurestiul nu mai bate pasul pe loc: Orasul se dezvolta!

Primarul Capitalei a anuntat ca, in premiera, municipalitatea face legatura intre Nordul si Sudul Ca. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea a facut anuntul acum! Ce se intampla cu Podul Ciurel: in premiera

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a anuntat ca Podul Ciurel este aproape gata si urmeaza a fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar: Acum avem un pod foarte frumos, european, a spus Gabriela Firea. Gabriela Firea a facut anuntul acum! in premiera, facem legatura intre Nordul si Sudul Capitalei, prin santierele deschise .

Gabriela Firea a anuntat reabilitarea unui important bulevard din Capitala si prima linie verde de tramvai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat reabilitarea Bulevardului Liviu Rebreanu si inaugurarea primei linii verzi de tramvai. Circulatia tramvaielor 19 si 23 a fost reluata dupa mai bine de sapte ani.

Titlu de Cetatean de onoare al Capitalei pentru 30 de medici. Gabriela Firea: Sunteti apreciati de toti romanii. Ati salvati mii de vieti (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a acordat, miercuri, diplome de Cetatean de Onoare al Capitalei unui numar de 30 de medici. Eroii zilelor noastre nu mai pleaca la batalii, insa lupta cu toate.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se pregateste sa distribuie masti cu insemnele sale electorale in scoli

Candidatul principalelor partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe candidata PSD, Gabriela Firea, de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin intermediul unor functionari publici, masti de protectie care poarta insemnele electorale ale candidatului PSD. Dan spune ca Firea incalca astfel trei legi, el catalogand acest gest drept josnicie politica, conform news. ro.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se pregateste sa distribuie masti cu insemnele sale electorale in scoli, el catalogand gestul drept josnicie politica

Candidatul principalelor partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe candidata PS, Gabriela Firea, de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin intermediul unor functionari publici, masti de protectie care poarta insemnele electorale ale PSD. Dan spune ca Firea incalca astfel trei legi, el catalogand acest gest drept josnicie politica.

Nicusor Dan o provoaca pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale: Firea fuge de bucuresteni, de bilantul catastrofal de la primarie si sigla de partid

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a provocat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale, fata in fata, pe teren neutru, in ultima saptamana de campanie.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca-si face campanie electorala in scoli, folosindu-se de functionari publici: Din punct de vedere moral, e o josnicie. in plus, sunt incalcate cel putin trei legi (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, o acuza pe principala sa contracandidata, Primarul general Gabriela Firea PSD), ca se foloseste de functionari publici pentru a distribui in scolile.

Gabriela Firea: 100.000 de masti vor fi trimise scolilor din Capitala. Guvernul va asigura foarte putine, atunci e clar ca e nevoie de ajutor (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei si candidatul PSD pentru un nou mandat, a anuntat ca 100. 000 de masti vor fi donate elevilor din Bucuresti, care incep scoala pe 14 septembrie. Aceasta si-a laudat.

O noua linie de autobuz in Capitala! Primarul Gabriela Firea a facut marele anunt

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook infiintarea unei noi linii de autobuz in cartierul Aparatotii Patriei. Autobuzul va avea indicativul 241 si va circula intre Sos. Berceni Bd. Metalurgiei Str. Turnu Magurele.

FIREA: Podul Ciurel este aproape gata in acest moment

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca Podul Ciurel este aproape gata si va fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar. Acum avem un pod foarte frumos, european, spune Firea, conform news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )