Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriela Firea arunca bomba: Pentru bucuresteni, Dragnea egal Orban

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea arunca bomba: Pentru bucuresteni, Dragnea egal Orban

Gabriela Firea a venit cu un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban. Primarul general al Capitalei il compara pe premier, cu fostul lider PSD Liviu Dragnea. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al Gabrielei Firea si sustine ca Orban este intr-un razboi cu oamenii de cultura si tinerii din Bucuresti. continuă pe Antena3

Gabriela Firea si caloriferul din Primarie. Ce replica le da tuturor primarul intr-o filmare incredibila

Dupa intrarea in faliment a RADET, tot mai multi bucuresteni se plang de lipsa caldurii in apartamente si se intreaba cine va plati factura de caldura, in conditiile in care aceasta lipseste cu desavarsire. Doamna Primar General al Capitalei nu da semne ca ar rezolva aceasta problema, ba mai mult ne-a demonstrat ca si dumneaei .

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

Consiliul General a aprobat costurile pentru Spitalul Metropolitan, circa 1 miliard de euro Cum s-a ajuns de la 400 milioane de euro, suma prezentata de Gabriela Firea zilele trecute, la aceasta suma uriasa

Indicatorii tehnico-economici pentru spitalul metropolitan propus de primarul Gabriela Firea au fost aprobati de Consiliul General. Potrivit documentului, edificarea spitalului va costa 4,7 miliarde lei cu tot cu TVA, aproape un miliard de euro, desi in urma cu cateva zile primarul Gabriela Firea anunta ca spitalul va costa 400 milioane de euro. Edilul a explicat ca pretul este mai mare deoarece proiectul prevede si construirea unui turn de 12 etaje, locuinte pentru medici si pentru pacienti, cresa, gradinita si infrastructura rutiera, inclusiv linie de tramvai. in ciuda sumei grandioase, in acest pret nu este inclusa si dotarea cu aparate medicale, estimata la circa 170 milioane de euro. Un alt semn de intrebare este unde se duc jumatate din bani, in conditiile in care pentru constructie si montaj se aloca 510 milioane de euro, proiectul fiind neclar.

Gabriela Firea, atac la adresa consilierilor generali care se opun proiectului Spitalului Metropolitan: Nu se duce Firea cu el acasa

Primaria Capitalei vrea sa investeasca 4,7 miliarde de lei pentru constructia Spitalului Metropolitan, iar in acest context Gabriela Firea le-a reprosat consilierilor generali ca nu vor vota proiectul pe motivul ca ar fi proiectul lui Firea. De asemenea, primarul general al Capitalei a subliniat ca dupa ce Executivul a redus bugetul de sanatate pentru anul 2020, ministrul Sanatatii nu a avut nicio reactie.

VIDEO Gabriela Firea face live cu caloriferul si cearta presa, politicienii si postacii care au comentat subiectul

Primarul Gabriela Firea a facut marti live cu caloriferul electric din biroul sau si a explicat de ce l-a folosit. Primarul general a spus ca sediul Primariei Capitalei nu este racordat la reteaua de termoficare, ci are centrala proprie, si pentru ca biroul sau este foarte mare, caloriferele de acolo nu fac fata. Gabriela Firea a mai explicat ca a luat o raceala de la fiul sau si a prezentat o poza cu acesta, din spital, cu branula in mana. Primarul general a pus pe masa si medicamentele pe care le ia, acuzand atat presa care a preluat subiectul cat si politicienii sau internautii ca sunt puerili si se iau de un biet calorifer.

Robert Turcescu, declaratie in premiera: El e singurul om care o poate bate pe Gabriela Firea la Capitala!

Deputatul din Partidul Miscarea Populara a facut delaratii in premiera despre batalia pentru primaria Bucurestiului. Ce a spus Robert Turcescu si ce sanse ii da actualului edil? Robert Turcescu, despre batalia pentru primaria Capitalei Deputatul din cadrul formatiunii Miscarea Populara a sustinut ca nici Vlad Voiculescu si nici Nicusor Dan nu au sanse in batalia .

Gabriela Firea: Alocarea a 1,5% din PIB pentru bugetul Capitalei este un drept al bucurestenilor, nu o pretentie

Alocarea a 1,5 % din PIB pentru bugetul Capitalei este un drept al bucurestenilor si nu o pretentie neintemeiata, a afirmat joi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Alegeri la PSD Bucuresti. Gabriela Firea a fost confirmata la sefia organizatiei: Ma bucur ca la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste - UPDATE

Dupa patru ani in care a detinut functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, Gabriela Firea a fost aleasa oficial, luni, presedinte al organizatiei social-democratilor din Capitala. Validarea Gabrielei Firea are loc in contextul in care conducerea interimara a partidului se pregateste pentru un congres extraordinar in februarie.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )