Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme pe sosele din cauza zapezii. Chiar daca vom avea o iarna grea, edilul spune ca sunt pregatite sute de utilaje si zeci de mii de. continuă pe Antena3

Dramatic, numeroase specii vor disparea din cauza zgomotului

Poluarea reprezinta o amenintare pentru sute de specii de vietuitoare, inclusiv pentru cea umana. Daca pana acum s-a vorbit foarte mult des and 172;pre poluarea aerului, mai nou, in dis and 172;cutie a intrat si poluarea fonica, aceasta ameninta supravietuirea a peste o suta de specii.

Gabriela Firea: in primavara anului viitor vom avea cele sase PUZ-uri sectoriale si PUG-ul pentru Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca, in primavara anului viitor, vor exista cele sase Planuri Urbanistice Zonale PUZ-uri) sectoriale si Planul Urbanistic General PUG) pentru.

GABRIELA FIREA: Taxa Oxigen va da anumite roade in privinta luptei cu poluarea, dar si cu congestia in trafic

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat vineri ca pe langa investitiile pe care vinieta Oxigen le va aduce, va fluidiza si traficului Capitalei, incepand cu anul viitor, relateaza News. ro.

GABRIELA FIREA: Domnul Orban ar vrea ca and pesedistii and sa se ascunda in munti, probabil de frica celor din PNL

Primarul general, Gabriela Firea, i-a recomandat mai multa atentia la exprimare prim-ministrului Ludovic Orban, dupa ce a acesta a declarat ca social-democratii ar trebui sa se ascunda in munti, transmite Agerpres.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt .

Venetia se afla sub ape! Cum a ajuns sa arate orasul din cauza inundatiilor FOTO

Din cauza schimbarilor climatice, mare parte din Venetia se afsa sub ape! Nivelul apei a crescut mai mult decat in ultimii 50 de ani, iar inundatiile vor lasa urme puternice in orasul italian, conform.

Celtic Glasgow, amendata de UEFA din cauza fanilor

Celtic Glasgow a fost amendata de UEFA cu suma de 15. 000 de euro din cauza bannerelor afisate de sup.

Fiat Chrysler recheama la service 700.000 de SUV-uri din cauza unei conexiuni electrice defecte

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV a anuntat joi ca va rechema la service aproximativ 700. 000 de automobile de teren sport utility vehicle) vandute la nivel mondial, din cauza unei conexiuni electrice defecte care ar putea impiedica pornirea motorului sau dimpotriva ar putea contribui la calarea motorului, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )