Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Playtech Playtech,
Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

Marius Manole se teme de rezultatul alegerilor prezidentiale: care e motivul

Actorul Marius Manole 41 de ani) marturiseste ca ii este teama de rezultatul alegerilor prezidentiale dupa ce a auzit foarte multe persoane care nu doresc sa voteze pe motiv ca nu ii reprezinta niciunul dintre candidatii ajunsi in turul doi.

De ce le este frica liberalilor, inaintea alegerilor prezidentiale. Estimari surprinzatoare pentru Iohannis si Dancila

Partidul National Liberal si-a construit campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, mizand pe o prezenta uriasa la votul de duminica. Inclusiv candidatul Klaus Iohannis arata, la.

O familie a fost intoxicata si in Bucuresti din cauza unei deratizari: Fata mea de trei ani si sotia s-au sufocat

Evenimentul de la Timisoara a starnit reactia unei familii din Bucuresti, care a ajuns la spital cu perfuzii acum patru luni de zile, tot din cauza unei firme de deratizare. Cand am vazut ce s-a intamplat.

Celtic Glasgow, amendata de UEFA din cauza fanilor

Celtic Glasgow a fost amendata de UEFA cu suma de 15. 000 de euro din cauza bannerelor afisate de sup.

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme pe sosele din cauza zapezii. Chiar daca vom avea o iarna grea, edilul spune ca sunt pregatite sute de utilaje si zeci de mii de.

Fiat Chrysler recheama la service 700.000 de SUV-uri din cauza unei conexiuni electrice defecte

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV a anuntat joi ca va rechema la service aproximativ 700. 000 de automobile de teren sport utility vehicle) vandute la nivel mondial, din cauza unei conexiuni electrice defecte care ar putea impiedica pornirea motorului sau dimpotriva ar putea contribui la calarea motorului, transmite Reuters.

Venetia se afla sub ape! Cum a ajuns sa arate orasul din cauza inundatiilor FOTO

Din cauza schimbarilor climatice, mare parte din Venetia se afsa sub ape! Nivelul apei a crescut mai mult decat in ultimii 50 de ani, iar inundatiile vor lasa urme puternice in orasul italian, conform.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )