Libnet.ro
UNICEF

05:45

Celtic Glasgow, amendata de UEFA din cauza fanilor

România Liberă România Liberă,
Celtic Glasgow, amendata de UEFA din cauza fanilor

Celtic Glasgow a fost amendata de UEFA cu suma de 15. 000 de euro din cauza bannerelor afisate de sup. continuă pe România Liberă

O familie a fost intoxicata si in Bucuresti din cauza unei deratizari: Fata mea de trei ani si sotia s-au sufocat

Evenimentul de la Timisoara a starnit reactia unei familii din Bucuresti, care a ajuns la spital cu perfuzii acum patru luni de zile, tot din cauza unei firme de deratizare. Cand am vazut ce s-a intamplat.

GUVERNATORUL BNR, MUGUR ISARESCU: CSALB, un proiect lansat tarziu din cauza conflictului dintre banci si clienti

Dupa ce a pornit intr-o atmosfera relativ ostila, acesta a prins avant, iar acum este o experienta pozitiva, conform guvernatorului BNR Solutionarea alternativa a litigiilor din sectorul bancar a pornit mai tarziu in tara noastra din cauza conflictului dintre debitori si creditori, care a fost cultivat din motive interne si externe, conform guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Avem 55.000 de joburi neocupate si din cauza diferentelor de dezvoltare dintre regiuni si a migratiei. Zonele bogate au locuri de munca disponibile, dar in sectoare mai prost platite

Dificultatea de a gasi oameni pregatiti sa ocupe joburile din economie a fost confirmata marti de Institutul National de Statistica, care a publicat rata si a numarului de locuri de munca vacante. Potrivit INS, rata locurilor de munca vacante a ramas la nivelul din trimestrul anterior, adica 1. 11% , iar numarul joburilor neocupate a fost de 55. Un job vacant apare in piata in urmatoarele situatii: daca ai fost concediat iar seful tau iti cauta un inlocuitor, daca te pensionezi si lasi astfel un loc liber de munca in companie sau cand o firma se dezvolta si are nevoie de noi salariati.

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt .

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme pe sosele din cauza zapezii. Chiar daca vom avea o iarna grea, edilul spune ca sunt pregatite sute de utilaje si zeci de mii de.

Fiat Chrysler recheama la service 700.000 de SUV-uri din cauza unei conexiuni electrice defecte

Constructorul auto italo-american Fiat Chrysler Automobiles NV a anuntat joi ca va rechema la service aproximativ 700. 000 de automobile de teren sport utility vehicle) vandute la nivel mondial, din cauza unei conexiuni electrice defecte care ar putea impiedica pornirea motorului sau dimpotriva ar putea contribui la calarea motorului, transmite Reuters.

Venetia se afla sub ape! Cum a ajuns sa arate orasul din cauza inundatiilor FOTO

Din cauza schimbarilor climatice, mare parte din Venetia se afsa sub ape! Nivelul apei a crescut mai mult decat in ultimii 50 de ani, iar inundatiile vor lasa urme puternice in orasul italian, conform.

TVR, acuzata de un membru USR ca a facut plati nelegale catre doua firme private din cauza ca angajatii institutiei nu citesc contractele

Televiziunea Romana TVR) a platit, nelegal, 195. 000 de lei catre doua firme private, din cauza ca angajatii institutiei nu citesc contracte si oricum nu-s banii lor, a precizat deputatul USR, Ioan Bulai,.

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Scandal in Familia Regala a Marii Britanii! Printul Andrew este exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore! Afla de aici toate detaliile! .

Sydney restrictioneaza utilizarea apei din cauza secetei

Locuitorii din Sydney se vor confrunta cu cele mai dure restrictii la utilizarea apei din ultimul deceniu, in conditiile in care coasta de est a Australiei inregistreaza cea mai grava seceta din istorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )