Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriela Firea, banc dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, banc dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Gabriela Fireaa ironizat decizia presedintelui de a-l desemna pe Florin Citu pentru postul de premier, printr-un banc postat pe Facebook. continuă pe Antena3

Ciolacu, dupa desemnarea lui Florin Citu: Este clar parcursul care se doreste, se forteaza alegeri

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, dupa desemnarea lui Florin Cit.

Bancul postat de Gabriela Firea, dupa desemnarea lui Florin Citu

Primarul general al Capitale,, Gabriela Firea ironizeaza decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Ciu pentru functia de premier.

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Ponta, despre desemnarea lui Florin Citu: Este al saptelea premier in cinci ani. Nu stiu daca e semnul cel mai bun

Victor Ponta a comentat la Digi 24 propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de premier, Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor.

Ludovic Orban: Desemnarea lui Florin Citu pentru functia de premier, conforma cu vointa PNL

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru este conforma cu vointa PNL, a afirmat premierul interimar si lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de premierul desemnat, la Palatul Victoria.

Kelemen Hunor (UDMR), dupa desemnarea lui Citu pentru postul de premier: Asteptam lista de ministri, programul de guvernare si vom lua o decizie la momentul respectiv

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a catalogat drept interesanta desemnarea lui Florin Citu pentru postul de premier, dar a subliniat ca parlamentarii Uniunii vor lua o decizie cu privire la votul de investitura ab.

Teorie-soc: De ce a intarziat Klaus Iohannis anuntul desemnarii lui Florin Citu ca premier

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, la Antena 3 desemnarea lui Florin Citu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

Florin Citu: Desemnarea mea este o garantie a continuitatii in guvernare a PNL

Florin Citu a facut, miercuri seara, prima declaratie in calitate de premier desemnat.

PSD nu il va vota sub nicio forma pe Florin Citu. Marcel Ciolacu: E fara cuvinte desemnarea

PSD nu va vota pentru investitura unui cabinet de ministri condus de Florin Citu, premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seara. intai sa imi revin. Mie, totu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )