Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, propune ca filiala sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al PSD si solicita transmiterea catre conducerea interimara a unei solicitari privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD in data de 29 februarie. La randul sau, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid ca trebuie sa o sustina pe Firea pentru un nou mandat la Primarie. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Avariile din Bucuresti au fost rezolvate

Gabriela Firea, Primarul general, a declarat ca au fost reparate avariile la sistemul de alimentare cu energie termica, in urma carora numeosi locuitori din sectoarele 2 si 3 au ramas fara caldura si apa.

Gabriela Firea cere Congres la final de februarie. Primarul Capitalei il vrea pe Marcel Ciolacu in fruntea PSD

Gabriela Firea cere organizatiilor din Bucuresti sa spuna daca doresc ca pe data de 29 februarie sa fie data pentru Congres. Primarul general a spus ca va transmite social-democratilor acest lucru in CExN.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti. Reactie transanta dupa valul de nemultumiri

Din cauza situatiei din Bucuresti in legatura cu imobilizarea vehiculelor din cadrul transportului public, Gabariela Firea este nemultumita si intervine cu schimbari de interventie. Ce declara Primarul despre situatia din Bucuresti? Si care este situatia deszapezirii in Capitala? Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti in urma informatiilor ANM, in mai multe alte zone ale tarii .

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Gabriela Firea infirma zvonul ca Iohannis ar fi refuzat prezenta sa in delegatia PSD: Sunt speculatii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a infirmat zvonurile din presa, conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat prezenta sa in delegatia PSD de la Cotroceni.

USR Bucuresti: Gabriela Firea minte de ingheata apele

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand .

USR BUCURESTI: Gabriela Firea minte de ingheata apele!

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand acuza un sabotaj dupa ce parti mari din Sectoarele 2 si 3 au ramas din nou fara caldura si apa calda.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, lanseaza un atac dur la adresa Primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca minte in cazul avariei la reteaua de termoficare a Bucurestiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )