Libnet.ro
UNICEF

08:15

PSD cere demisia premierului si ministrului Sanatatii. Marcel Ciolacu: Ajunge cu cinismul! (VIDEO)

B1 B1,
PSD cere demisia premierului si ministrului Sanatatii. Marcel Ciolacu: Ajunge cu cinismul! (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, luni, premierului Ludovic Orban si ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa-si prezinte demisiile. Liderul social-democrat a dat de inteles ca ei doi sunt vinovati pe. continuă pe B1

FACIAS cere demisia premierului Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt, si acorda asistenta juridica familiilor victimelor incendiului

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a anuntat ca ofera asistenta juridica gratuita familiilor victimelor tragediei de la Piatra Neamt, care vor sa actioneze statul in judecata.

Ciolacu le cere demisia lui Orban si Tataru: Ajunge cu cinismul! Daca mai exista vreun stop de compasiune, dati-va demisia! VIDEO

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis luni un mesaj pe video pe Facebook in care ii cere premierului Ludovic Orban, respectiv ministrului Sanatatii Nelu Tataru sa-si dea demisia din functie, acuzandu-i de cinism. Dupa 36 de ore de la petrecerea tragediei, niciunul dintre guvernanti nu-si asuma raspundere, subliniaza Ciolacu.

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie sa se opreasca cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut, duminica, premierului si prefectului de Neamt sa se opreasca cu minciunile, cu trimitere la afirmatiile celor doi politicieni despre lipsa de legalitate in care functiona sectia ATI unde erau tratati bolnavii cu coronavirus la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VICTORIA MAIEI SANDU: O confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor Republicii Moldova de apropiere strategica de Europa si de Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta o confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor acestei tari de apropiere strategica de Europa si de Romania.

MARCEL CIOLACU: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca exista avize si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

Marcel Ciolacu saluta alegerea Maiei Sandu: O apropiere strategica de Europa si de Romania, singura garantie a unui viitor mai bun

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a salutat alegerea Maiei Sandu ca presedinte a Republicii Moldova, aceasta fiind prima femeie de peste Prut care este aleasa intr-o asemenea functie.

Marcel Ciolacu, prezentand documente: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca exista avize si autorizatie din partea DSP ce demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt, mentionand ca toti decidentii politici au obligatia sa se ocupe, in acest moment, exclusiv de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )