Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Mesajul lui Calin Popescu Tariceanu, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt, potrivit celui mai nou.

Presedintele Israelului, mesaj dupa tragedia de la Piatra Neamt: Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor Ne rugam pentru recuperarea rapida a celor raniti

Reuven Rivlin, presedintele Israelului, transmite un measj de contoleante familiilor persoanelor decedate in timpul incendiului de la Piatra-Neamt. Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor.

Cristian Tudor Popescu scrie despre Dumnezeul Ticalosiei, Prostiei si Nepasarii, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt. Este cel mai grav.

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Rares Bogdan, DUR dupa tragedia de la Piatra Neamt: CORUPTIA UCIDE! Sa faca lumina. Pe cine da vina?

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

PeBloguri: Daniel Suciu: Cine plateste factura incompetentei Guvernului Orban?

Cine plateste factura incompetentei Guvernului Orban? Un prim raspuns ar fi ca, fireste, in niciun caz Ludovic Orban. Pentru ca indiferent daca vor avea loc sau nu alegeri la termen, indiferent daca le va castiga sau nu, indiferent daca va ramane sau nu premier, Orban este, totusi, ferit de majoritatea relelor care-i pasc, in mod obisnuit, pe oameni, prin simplul fapt ca este in politica de la inceputul democratiei postdecembriste. Sigur ca, in toata aceasta perioada, Orban a facut mai mult joc de anticamera, dar un politician cu resursele sale si cu standardul lui de viata nu va simti mai deloc factura grea a incompetentei guvernului sau. La fel va fi si situatia ministrilor sai incompetenti, care se perinda prin fata micilor ecrane in incercarea de a se arata frumosi ca scosi din tipla, intr-o perioada in care romanilor numai la campania electorala nu le sta mintea si sufletul.

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului si a directorului DSP Sibiu

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului Mircea Cretu si a directorului Directiei de Sanatate Publica DSP), Gabriel Budescu, pe care ii considera responsabili de criza de la Sibiu, judet cu cea mai mare rata de infectare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )