Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea: Nu cred ca Victor Ponta va pleca din PSD (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Nu cred ca Victor Ponta va pleca din PSD (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din Partidul Social. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea partidului lui Bogdan Diaconu.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

Seful PSD Giurgiu: Am vorbit personal cu Victor Ponta si m-a asigurat ca nu pleaca din PSD

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a vorbit cu fostul premier Victor Ponta, care l-a asigurat ca nu paraseste PSD pentru a se inscrie in Partidul Romania Unita PRU), formatiune la care au aderat mai multi apropiati ai sai.

Mihai Sturzu, alaturi de alti doi parlamentari PSD, s-au inscris in PRU; Bogdan Diaconu: Il asteptam pe Victor Ponta

Deputatul independent Mihai Sturzu, care in decembrie 2015 a demisionat din PSD, s-a inscris in Partidul Romania Unita, alaturi de deputatul PSD Ion Eparu si senatorul Daniel Savu, la randul sau demisionar din PSD, liderul formatiunii, Bogdan Diaconu, afirmand ca acum il asteapta si pe Victor Ponta in partid.

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu.

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, ieri, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat astazi secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu, potrivit unor surse din presa.

Sebastian Ghita, despre negocierile cu PRU: Sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim / Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, membru in Comisia pentru controlul SRI, a confirmat, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca a discutat cu Bogdan Diaconu, si el un fost PSD-ist, despre o trecere a sa in randul Partidului Romania Unite si crede ca Victor Ponta ar putea fi liderul acestei formatiuni politice.

Pasajul de la Ciurel: Apel catre primarul Gabriela Firea sa nu reduca numarul benzilor de la trei la doua pe sens in proiectul penetratiei spre A1

Proiectul penetratiei Pod Ciurel - Autostrada A1 ar putea fi modificat, renuntandu-se la drumurile colectoare si practic ingustarea arterei de la trei benzi la doua benzi pe sens, anunta in urma cu o luna primarul general Gabriela Firea. Asociatia Pro Infrastructura API) si Asociatia Metrouusor ii cer primarului general sa nu modifice proiectul, sa pastreze benzile coelctoare si sa foloseasca una din cele trei benzi pentru a dezvolta transportul in comun pe noua artera.

Gabriela Firea doreste infiintarea unei structuri care sa se ocupe exclusiv de consolidarea cladirilor cu risc seismic (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, doreste infiintarea unei structuri care sa se ocupe exclusiv de consolidarea cladirilor cu risc seismic. Aceasta considera ca noua unitate este utila deoarece procesul.

Partidul lui Vlad Tepes, refugiul penalilor din PSD

Mai multi parlamentari fosti social-democrati, printre care si Sebastian Ghita, s-au inscris in aceste zile intr-o formatiune politica recent infiintata. Invitat sa li se alature, Victor Ponta pare mai degraba hotarat sa foloseasca miscarea pentru a negocia in interiorul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )