Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa. continuă pe B1

Victor Ponta afla astazi daca va fi exclus din Baroul Bucuresti

Victor Ponta afla astazi daca va fi exclus din Baroul Bucuresti. Cererea de excludere a fost trimisa de europarlamentarul Monica Macovei, imediat dupa ce ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat ordinul prin.

Se urmareste o destructurare a PSD. Deputatul Gavril Marza: Mi-a propus sa ma aliez miscarii. Victor Ponta va fi presedintele PRU

Se rupe PSD-ul? Asta e intrebarea pe care si-o pun multi dintre cei care au urmarit miscarile din ultima saptamana din partidul condus de Liviu Dragnea. Mai multi social-democrati si-au pr.

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Mihai Sturzu, alaturi de alti doi parlamentari PSD, s-au inscris in PRU; Bogdan Diaconu: Il asteptam pe Victor Ponta

Deputatul independent Mihai Sturzu, care in decembrie 2015 a demisionat din PSD, s-a inscris in Partidul Romania Unita, alaturi de deputatul PSD Ion Eparu si senatorul Daniel Savu, la randul sau demisionar din PSD, liderul formatiunii, Bogdan Diaconu, afirmand ca acum il asteapta si pe Victor Ponta in partid.

Sebastian Ghita, despre negocierile cu PRU: Sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim / Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, membru in Comisia pentru controlul SRI, a confirmat, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca a discutat cu Bogdan Diaconu, si el un fost PSD-ist, despre o trecere a sa in randul Partidului Romania Unite si crede ca Victor Ponta ar putea fi liderul acestei formatiuni politice.

Victor Ponta: Un lucru bun facut de Guvernul Ciolos, faptul ca nu s-a atins de masurile fiscale (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca unul dintre lucrurile bune facute de Guvernul Ciolos este acela ca nu s-a atins de masurile fiscale. intrebat daca e ceva ce Guvernul.

Seful PSD Giurgiu: Am vorbit personal cu Victor Ponta si m-a asigurat ca nu pleaca din PSD

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a vorbit cu fostul premier Victor Ponta, care l-a asigurat ca nu paraseste PSD pentru a se inscrie in Partidul Romania Unita PRU), formatiune la care au aderat mai multi apropiati ai sai.

Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca isi va recupera doctoratul in instanta. intrebat care a fost atmosfera la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a.

Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Te-ai intrebat vreodata pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta? La Sinteza zilei vei vedea de ce acest razboi ii ajuta in realitate pe amandoi. Tot la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )