Libnet.ro
UNICEF

16:16

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta a depus la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat, marti, secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu. Pozitia lui Ponta vine in contextul in care, in ultimele zile, s-a zvonit ca fostul premier va demisiona din PSD si se va inscrie in Partidul Romania Unita PRU) condus de Bogdan Diaconu.

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, ieri, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat astazi secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu, potrivit unor surse din presa.

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat marti,.

Liviu Dragnea, despre viitorul politic al lui Victor Ponta: Dupa alegeri nu cred ca poate ramane doar deputat

Invitat la emisiune de televiziune, presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre zvonurile privind o plecare a lui Victor Ponta din PSD si despre cum vede el viitorul politic al fostului premier. Chiar el.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

Seful PSD Giurgiu: Am vorbit personal cu Victor Ponta si m-a asigurat ca nu pleaca din PSD

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a vorbit cu fostul premier Victor Ponta, care l-a asigurat ca nu paraseste PSD pentru a se inscrie in Partidul Romania Unita PRU), formatiune la care au aderat mai multi apropiati ai sai.

Mihai Sturzu, alaturi de alti doi parlamentari PSD, s-au inscris in PRU; Bogdan Diaconu: Il asteptam pe Victor Ponta

Deputatul independent Mihai Sturzu, care in decembrie 2015 a demisionat din PSD, s-a inscris in Partidul Romania Unita, alaturi de deputatul PSD Ion Eparu si senatorul Daniel Savu, la randul sau demisionar din PSD, liderul formatiunii, Bogdan Diaconu, afirmand ca acum il asteapta si pe Victor Ponta in partid.

Sebastian Ghita, despre negocierile cu PRU: Sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim / Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, membru in Comisia pentru controlul SRI, a confirmat, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca a discutat cu Bogdan Diaconu, si el un fost PSD-ist, despre o trecere a sa in randul Partidului Romania Unite si crede ca Victor Ponta ar putea fi liderul acestei formatiuni politice.

Mesajul lui Victor Ponta, dupa cutremurul din Italia

Fostul premier Victor Ponta a transmis condoleante victimelor cutremurului din Italia, exprimandu-si solidaritatea cu cei afectati. Vreau sa imi exprim solidaritatea cu poporul italian si sa prezint.

Niciunul nu a iesit sa spuna Coruptia ucide si nu a sarit sa ceara schimbarea Guvernului. Victor Ponta, despre tragedia din Italia, facand trimitere la cele intamplate in Romania dupa Colectiv

Victor Ponta a transmis condolenate famiilor victimelor cutremnurului din Italia printr-un mesaj pe Facebook. Fostul premier si-a exprimat solidaritatea cu toti cei incercati in urma seismului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )