Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gabriela Firea: Decizia de a taia bugetul Sanatatii este criminala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Decizia de a taia bugetul Sanatatii este criminala

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reactionat la deciziile luate de Executiv intr-un domeniu de importanta cruciala in contextul pandemiei. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Jungla de dreapta isi arata efectele! Bugetul intocmit de guvernul Citu aduce taieri si saracie

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului Citu, motivul fiind proiectul de buget propus de echipa liberala pentru 2021.

Gabriela Firea, interventie transanta in controversa legata de vaccinarea obligatorie: Drepturile omului trebuie s257; primeze!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, precizeaza ca formatiunea sa adopta pozitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID.

Gabriela Firea:in guvernarea PNL au fost angajati 44.000 de bugetari. Oriunde pui degetul in sistemul public, sare un politruc

Gabriela Firea, senator PSD, sustine ca in guvernarea Orban-Citu, au fost angajati 44. 000 de bugetari, iar in sistemul public, acolo unde atingi cu degetul, sare un politruc.

Organizatia Mondiala a Sanatatii este ingrijorata de posibilitatea aparitiei unei epidemii de Ebola. Guineea a inregistrat deja 4 decese

Organizatia Mondiala a Sanatatii, sprijina Guineea in lupta cu noile cazuri de Ebola. S-au inregistrat deja primele 4 decese din cauza febrei hemoragice Organizatia Mondiala a Sanatatii este.

VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca bugetul care ramane efectiv in acest an pentru activitatile ministerului de resort este un pic mai mare fata de anul trecut, dar nu este suficient.

Gabriela Firea, dezvaluiri la Exces de putere: Cu cat s-a subtiat aparatul bugetar in guvernarea liberala

Austeritatea este pentru electorat, nu pentru oamenii partidelor. Asa reiese din actiunile actualului si fostului cabinet.

Ciolacu: Guvernul Citu a venit cu un buget al rusinii. PSD a demonstrat ca se pot creste veniturile oamenilor,bugetul Sanatatii, se poate investi in Educatie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca Guvernul Citu a venit cu un buget al rusinii, al austeritatii si subdezvoltarii si spune ca PSD a propus un proiect de buget in care, cu aceiasi bani, se pot creste veniturile oamenilor, mari alocatiile, creste bugetul Sanatatii si se poate investi in Educatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )