Libnet.ro
UNICEF

22:15

VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca bugetul care ramane efectiv in acest an pentru activitatile ministerului de resort este un pic mai mare fata de anul trecut, dar nu este suficient. continuă pe Ziarul Bursa

Ce este si ce efecte are o motiune simpla, precum cea pregatita de PSD impotriva lui Vlad Voiculescu

PSD a depus in Parlament, miercurea trecuta, o motiune simpla, impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanat.

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla initiata de PSD, intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

George Simion il demasca pe Vlad Voiculescu: Sunt interese mari sa ramana ministru al Sanatatii

Lucrurile in Sanatate par sa fie cusute cu ata alba, potrivit declaratiilor facute de liderul AUR, cu putin timp in urma. intr-o perioada extrem de tensionata din punct de vedere medical, George Simion a aruncat bomba, aratand cu degetul spre actualul ministru al Sanatatii. Ce interese are Vlad Voiculescu in calitate de ministru George Simion .

Cum incearca Ministerul Educatiei sa-l scoata pe ministrul Vlad Voiculescu absolvent de Master. Nu avea voie!

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este absolvent de studii superioare la nivel de master, fara a fi facut vreodata dovada ca are o diploma studii universitare incheiate prin licenta!.

Alexandru Rafila, critici dure pentru Vlad Voiculescu: Lipsa de asumare ucide!

Alexandru Rafila, vicepresedinte al Camerei Deputatilor a citit motiunea simpla depusa de PSD si intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor.

Un deputat USR il contrazice pe Vlad Voiculescu: in realitate, atat bugetul Ministerului Sanatatii, cat si cel al CNAS cresc in 2021

Deputatul USR Adrian Wiener a postat pepagina sa de Facebook un set de precizari cu privire la bugetul pentru anul in curs si sustine ca bugetul alocat Sanatatii pentru anul 2021 este mai mare decat cel de anul trecut.

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Astazi, Camera Deputatilor pune in dezbatere motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Reamintim ca saptamana.

Alexandru Rafila, reprosuri pentru Vlad Voiculescu: Romania a cumparat 3,1 milioane de teste rapide, dar testarea in scoli e doar pe hartie. Lucrul asta va ascunde sub pres evolutia epidemiei

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, i-a reprosat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), faptul ca se testeaza insuficient in Romania pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Rafila s-a re.

Scandal in Parlament la motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu. Presedintele sedintei le-a inchis microfonul parlamentarilor PSD

Momente tensionate in Parlament, la finalul sedintei de luni, in care a fost dezbatuta motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. in momentul in care presedinta sedintei a anuntat inchiderea sesiunii, deputatul PSD Alfred Simonis a cerut prelungirea programului pentru a fi dat votul pe motiune. Atunci au inceput huiduielile in sala.

Ministrul Vlad Voiculescu, in centrul unor noi controverse: Suspiciuni privind legalitatea atestatului de echivalare a diplomei din Viena, obtinut in timpul Guvernului Ciolos

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu,se afla in centrul unor noi controverse. Dupa ce a fost acuzat ca nu are diploma de licenta, Vlad Voiculescu a declarat ca si-a obtinut diploma la scoala de business pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )