Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gabriela Firea, interventie transanta in controversa legata de vaccinarea obligatorie: Drepturile omului trebuie s257; primeze!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, interventie transanta in controversa legata de vaccinarea obligatorie: Drepturile omului trebuie s257; primeze!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, precizeaza ca formatiunea sa adopta pozitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID. continuă pe Antena3

Raed Arafat, adevarul despre vaccinarea obligatorie. Ce pericol ii pandeste pe romani

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre desfasurarea campaniei de vaccinare in Romania. Potrivit sefului DSU, multi romani se lasa pacaliti de informatii false, folosindu-le impotriva sanatatii lor. Acesta transmite un avertisment cu privire la consecintele pe care le poate avea dezinformarea populatiei. Nu spune nimeni ca vaccinarea va fi obligatorie Raed Arafat revine cu .

Gabriela Firea: Decizia de a taia bugetul Sanatatii este criminala

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reactionat la deciziile luate de Executiv intr-un domeniu de importanta cruciala in contextul pandemiei.

Gabriela Firea: Jungla de dreapta isi arata efectele! Bugetul intocmit de guvernul Citu aduce taieri si saracie

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului Citu, motivul fiind proiectul de buget propus de echipa liberala pentru 2021.

Gabriela Firea:in guvernarea PNL au fost angajati 44.000 de bugetari. Oriunde pui degetul in sistemul public, sare un politruc

Gabriela Firea, senator PSD, sustine ca in guvernarea Orban-Citu, au fost angajati 44. 000 de bugetari, iar in sistemul public, acolo unde atingi cu degetul, sare un politruc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )