Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gabriela Firea: Demaram construirea parcarii park ride, achizitionam 800 de mijloace de transport in comun si reabilitam linii de tramvai

B1 B1,
 Gabriela Firea: Demaram construirea parcarii park ride, achizitionam 800 de mijloace de transport in comun si reabilitam linii de tramvai

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat marti,la SeminarulImpreuna pentru dezvoltare durabila - Dezvoltarea regiunii Bucuresti-Ilfov, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabila al Secretariul. continuă pe B1

Gabriela Firea: Demaram luna viitoare construirea parcarii park ride de la capatul Sos. Pantelimon. Acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti, la intersectia cu soseaua de centura si integrarea cu centura feroviara

Luna viitoare vor incepe lucrarile de construire a parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon, a anuntat marti, primarul general Gabriela Firea, la seminarul Impreuna pentru dezvoltarea durabila - Dezvoltarea Regiunii Bucuresti Ilfov. Edilul sef a mai spus ca acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti pe la intersectia soselei de centura cu A1, A2 si A3, DN1 pana la DN7, DJ 101, 200B, 301, 401, 602.

Gabriela Firea, veste buna pentru bucuresteni: Guvernul va aproba o OUG pentru construirea Spitalului Metropolitan

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca textul Ordonantei de Urgenta, prin care Guvernul va trece in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti ultima suprafata de teren necesara construirii Spitalului.

Fluidizarea traficului in Bucuresti. Gabriela Firea are in plan sa faca tramvai suspendat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat marti ca in scurt timp vor fi demarate lucrarile pentru o linie de transport monorail, cu 80 de tramvaie suspendate, scrie Digi24 .

Primarul Gabriela Firea anunta mai multe proiecte de infrastructura care vor lega Bucuresti de Magurele printre care o linie suspendata de tramvai

Primaria Capitalei va realiza mai multe proiecte de infrastructura care vor lega Bucurestiul de Magurele si pentru facilitarea accesului la Institutul de Fizica Nucleara care dezvolta proiectul celui mai mare laser din lume - ELI-NP, a anuntat, marti, primarul Gabriela Firea. Printre acestea se numara: extinderea si modernizarea Sos. Bucuresti-Magurele, linie de monorail - tramvai suspendat si material rulant 80 tramvaie suspendate), o ruta Bucuresti - Magurele si Bucuresti Centura in Zona de Nord spre Ploiesti, realizarea coridorului de transport rapid cu autobuzul pe ruta Magurele - Gara de Nord.

Gabriela Firea, despre faptul ca Dragnea si-a adus iubita la Congres: Mi s-a parut normal. Irina il sustine foarte mult. Si eu il sustin pe sotul meu

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus, luni, ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, nu i-a spus daca se insoara sau nu, dar i se pare absolut normal ca el si-a adus iubita la Congres, iar aceasta a stat in primul rand.

Gabriela Firea, despre liberali: Astia sunt mai comunisti decat noi

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a raspuns, luni, acuzatiilor potrivit carora Congresul PSD din weekend a semanat cu o sedinta a PCR, spunand ca astia sunt mai comunisti decat noi, facand referire si la indemnul liderului PNL, Ludovic Orban, lansat sefilor de organizatie sa dea cu parul in seful de la PSD.

Gabriela Firea: Cel mai important este sa nu mai repetam greselile pe care l-am facut in ultimul an (VIDEO)

Gabriela Firea a fost aleasa la Congresul PSD de sambata in functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti-ilfov. intr-o interventie pentru Stirile B1 TV, aceasta a precizat, referindu-se la noua echipa.

Gabriela Firea o critica pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca lipsea de la sedintele PSD

Gabriela Firea a criticat-o, sambata, pe Ecaterina Andronescu pe motiv ca aceasta a candidat la func.

Gabriela Firea, mesaj dur pentru abuzurile din partid

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur liderilor PSD. O functie in BPN nu inseamna, dragi prieteni, o coronita, ca noi avem merite deosebite, ca ne-am nascut cu stea in frunte, ca suntem alesii neamului.

Gabriela Firea transmite un mesaj colegilor ei inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam ca vine si ziua de luni

Gabriela Firea a transmis un mesaj colegilor din PSD cu doar cateva momente inainte de a incepe Congresul Extraordinar. Primarul Capitalei face un indemn la calm si colegialitate. Fac un indemn la.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )