Libnet.ro
UNICEF

20:31

Gabriela Firea, despre alegerile prezidentiale: Este un succes. Candidatul nostru este in turul doi, vom avea prima femeie presedinte

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre alegerile prezidentiale: Este un succes. Candidatul nostru este in turul doi, vom avea prima femeie presedinte

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a aratat multumita de scorul inregistrat de PSD la primul tur al alegerilor prezidentiale, prin candidatul Viorica Dancila. Firea a spus ca e increzatoare si c?. continuă pe Antena3

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Gabriela Firea, despre noul look al lui Liviu Dragnea: ii sta bine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat noua infatisare a fostului sau sef de partid Liviu Dragnea, care a renuntat la mustata. ii sta bine, a spus Firea, comentand imaginile cu Dragnea adus de la Penitenciarul Rahova la instanta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Toate informatiile despre ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 turul I. Unde si cum poti vota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc in data de 10 noiembrie 2019. in cazul in care niciunul dintre candidati nu intruneste majoritatea de voturi valabil exprimate ale.

Gabriela Firea: Am votat cu gandul la un presedinte care va pune capat unor masuri de austeritate care vor face foarte mult rau

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat inca de la prima ora a diminetii pentru alegerile prezidentiale. Am votat cu gandul la un presedinte care va pune.

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am votat cu gandul la copiii acestei tari

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat duminica la prima ora, la o sectie de vot din sectorul 1, ea spunand ca a votat cu gandul la copiii acestei tari, cu gandul la un presedinte care va pune capat masurilor de austeritate.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, primele declaratii: Exit-pollurile pot da erori. Este important sa fie numarat fiecare vot

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, se declara optimist cu privire la rezultatul votului de duminica de la alegerile prezidentiale si afirma ca scorul final nu il dau exit-poll-urile, ci numararea.

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul celor mai surprinzatori candidati la alegerile prezidentiale dupa 1990. De la paranormalul Mudava, la candidatul-televiziune si pana in zilele noastre

In aproape 30 de ani de democratie mai mult sau mai putin originala, Romania nu a dus lipsa de candidati la alegerile prezidentiale. Cu exceptia scrutinului din 1990, primele alegeri libere, pentru care s-au.

Mircea Diaconu reactioneaza dupa vot. Cum comenteaza rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Mircea Diaconu a oferit prima reactie dupa ce a fost publicat rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale. Candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania a declarat ca si maine e o zi, cu trimitere la Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca a obtinut 7,9% din voturi si s-a clasat pe locul 4, dupa Klaus Iohannis .

Gabriela Firea, ironie rece: ii sta bine lui Liviu Dragnea fara mustata

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, participa luni in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. inainte sa intre in sediul partidului, aceasta le-a spus jurnalistilor ce parere are despre noul look afisat de Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )