Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti. Reactie transanta dupa valul de nemultumiri

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti. Reactie transanta dupa valul de nemultumiri

Din cauza situatiei din Bucuresti in legatura cu imobilizarea vehiculelor din cadrul transportului public, Gabariela Firea este nemultumita si intervine cu schimbari de interventie. Ce declara Primarul despre situatia din Bucuresti? Si care este situatia deszapezirii in Capitala? Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti in urma informatiilor ANM, in mai multe alte zone ale tarii . continuă pe Playtech

PSD a convocat CEx, dupa desemnarea lui Orban in functia de premier. Ce spune Firea despre strategia PSD

Pesedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat.

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

VIDEO Gabriela Firea da nota 7 institutiilor care s-au implicat in deszapezire: Bine ca nu e 4, probabil cetatenii ne dau 5

Prima zapada din acest an a luat din nou pe nepregatite primariile de sector din Bucuresti care trebuie sa deszapezeasca orasul. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da nota 7 pentru deszapezire si spune ca bine ca nu e 4 si ca probabil cetatenii dau 5. La randul sau, primarul sectorului 5, Daniel Florea, critica firmele responsabile cu deszapezirea si se declara foarte suparat: inainte de o seara ca asta discutam si declaram toti ca suntem pregatiti si dupa aceea constatam ca pe teren nu sunt nici atatia oameni, nici atatea utilaje.

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Gabriela Firea ii asigura pe bucuresteni ca tariful pentru transportul public nu se va majora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca pretul biletelor pentru transportul public in comun nu va fi majorat, precizand ca nu a discutat niciodata cu directorul STB despre aceasta posibilitate.

Gabriela Firea: Avem deja raportate peste 4.600 de cazuri de gripa sezoniera la copii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, in ceea ce priveste gripa sezoniera, ca au fost raportate 4. 600 de cazuri la copii. E vorba despre cazurile raportate de cabinele medicale ale scolilor de stat, neexistand in acest moment informatii despre scolile si gradinitele private.

Gabriela Firea infirma zvonul ca Iohannis ar fi refuzat prezenta sa in delegatia PSD: Sunt speculatii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a infirmat zvonurile din presa, conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat prezenta sa in delegatia PSD de la Cotroceni.

Tariful la transportul public din Capitala nu va fi majorat! Anuntul facut de Gabriela Firea

Pretul biletelor pentru transportul public in comun in Capitala nu va fi majorat. Gabriela Firea a marturisit ca nici macar nu a discutat un astfel de subiect cu directorul STB.

Gabriela Firea, masuri speciale pentru deszapezire: Sunt pregatite sa intervina pana la 741 de utilaje si 415 de operatori

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a luat masuri speciale pentru a se interveni pentru deszapezire in sectoarele in care va fi nevoie. Meteorologii au anuntat cod portocaliu de vant si ninsoare pentru Capitala, valabil de miercuri seara pana joi dimineata.

Gabriela Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea PSD), considera ca prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura 039;039;a cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani039;039;, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )