Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea, despre carantinarea localitatilor din jurul Capitalei: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre carantinarea localitatilor din jurul Capitalei: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, critica in termeni duri modul cum a fost decisa carantinarea localitatilor din jurul Capitalei. continuă pe Antena3

Firea despre carantinarea localitatilor din Ilfov: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic. Haosul de la guvernare intrece orice limita

Gabriela Firea, fost primar general care locuieste in Ilfov, critica decizia autoritatilor privind carantinarea localitatilor din jurul capitalei si sustine ca masura este absurda in conditiile in care foarte multi bucuresteni si-au facut case in afara orasului, dar trebuie sa vina zilnic in Bucuresti, fie la munca, fie pentru alte probleme administrative. Haosul de la guvernare intrece orice limita! Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor!, a comentat social democrata, pe Facebook.

Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de langa Capitala: Este multa birocratie. Viata cetatenilor este ingreunata!

Gabriela Firea critica masura de carantinarea celor 14 localitati din jurul Capitalei. Este vorba despre: Otopeni, Magurele, Alunisu, Dumitrana, Pruni, Varteju, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Tamas, Popesti-Leordeni, Dobroiesti, Fundeni, Mogosoaia. Prim-vicepresedintele PSD spune ca masura ingreuneaza viata oamenilor.

Care este rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei. Cinci sunt in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.00

Mogosoaia este localitatea de langa Bucuresti cu cea mai mare rata de infectare raportat la mia de locuitori - 11,39 - urmata de Bragadiru - 11,39 si Clinceni - 11,24, potrivit datelor transmise sambata seara de Prefectura Ilfov. Cinci dintre localitatile din jurul Capitalei sunt deja in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.

Gabriela Firea, despre carantina: Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor

Fostul primar Gabriela Firea sustine ca decizia carantinarii localitatilor din judetul Ilfov, din ju.

Rata de infectare de peste 11 la mia de locuitori in sase localitati din jurul Capitalei. Cel mai mare indice, la Snagov

Sase localitati din jurul Capitalei - Berceni, Bragadiru, Clinceni, Dobroesti, Mogosoaia si Snagov - au rata de infectare la mia de locuitori de peste 11. Cel mai mare indice - de aproape 12- este inregistrat in Snagov, conform datelor de duminica de la Prefectura Ilfov. Unsprezece localitati din judet sunt in carantina.

Gabriela Firea: Ei nu sunt oameni? Nu trebuie sa traiasca?

Gabriela Firea, candidat la Senat din partea PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, a facut o comparatie, astazi, intr-o postare pe Facebook, intre parcarea unui mall si parcarea unui piete care a fost inchisa de autoritati.

Sase localitati din jurul Bucurestiului au rata de infectare peste 11 Cel mai mare indice, la Snagov in Ilfov sunt in carantina 11 localitati

Sase localitati din jurul Capitalei - Berceni, Bragadiru, Clinceni, Dobroesti, Mogosoaia si Snagov - au rata de infectare la mia de locuitori de peste 11, cel mai mare indice - aproape 12 - fiind in Snagov, conform datelor transmise de Prefectura Ilfov. Unsprezece localitati din judet sunt in carantina.

GABRIELA FIREA: Haosul de la guvernare intrece orice limita

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma ca au fost carantinate localitatile din judetul Ilfov, aflate in jurul municipiului Bucuresti, ca un manson. Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala?, se intreaba fostul primar al Capitalei, afirmand ca haosul de la guvernare intrece orice limita.

Gabriela Firea, atac la Guvern, dupa ultimele restrictii: Haosul de la guvernare intrece orice limita! Nu mai au nicio farama de discernamant!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma ca au fost carantinate localitatile din judetul Ilfov, aflate in jurul municipiului Bucuresti, ca un manson. Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala?, se intreaba fostul primar al Capitalei, subliniind ca haosul de la guvernare intrece orice limita.

IOHANNIS: Prin carantinarea localitatilor putem sa tinem sub control epidemia de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin carantinarea localitatilor epidemia de COVID-19 poate fi tinuta sub control, apreciind ca este o masura care si-a dovedit eficienta, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )