Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gabriela Firea, despre o posibila excludere din PSD: Am luat in calcul tot

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea, despre o posibila excludere din PSD: Am luat in calcul tot

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca forul care va decide in privinta posibilelor urmari ale luarilor sale de pozitie din ultimele zile este Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: De asta se teme Liviu Dragnea!

Gabriela Firea afirma ca Liviu Dragnea se teme de o eventuala candidatura a ei la prezidentiale si ca acesta este motivul pentru care nu a dorit sa o sprijine in marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca.

Gabriela Firea, atac dur la guvernul PSD: De un an si jumatate lucrurile treneaza. Mesaj pentru Liviu Dragnea

Vicepresedintele social-democrat Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a precizat marti ca ramane membru al PSD, spunand ca nu se alatura adversarilor partidului, asa cum a sustinut in urma cu o zi li.

Gabriela Firea: Am fost boicotata din prima zi. Proiectele mari care au nevoie de avizele Guvernului stau si asteapta

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca multe dintre proiectele importante ale Bucurestiului nu pot fi puse in aplicare pentru ca Guvernul nu da avizele necesare. Am fost boicotata din prima zi, am fo.

Gabriela Firea, audiata n dosarul protestului din 10 august. ntotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Gabriela Firea s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiata in dosarul protestelor din 10 august, primarul precizand, la intrarea in sediul parchetului, ca intotdeauna vorbeste pe baza de argumente si ca are dovezi pentru a-si demonstra afirmatiile.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea: Ni se repeta sa nu spunem nimic din ce l-ar deranja pe Liviu Dragnea. Eu cred ca o retragere a sa ar fi benefica pentru partid

Gabriela Firea a vorbit marti seara despre situatia din PSD, precizand ca, din punctul sau de vedere, in acest moment interesul Romaniei si cel al partidului din care face parte este sacrificatpentru.

Gabriela Firea: Am fost boicotata din prima zi la Primarie / Despre situatia din PSD: Nu ne permit nici sa nchidem ochii, nici sa permanentizam ce se ntmpla acum

Gabriela Firea a acuzat marti ca a fost boicotata de Guvern din prima zi dupa ce a castigat Primaria Bucurestiului in ceea ce priveste marile proiecte pe care le-a propus in campanie.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )