Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gabriela Firea, despre rezultatele exit-poll CURS-Avangarde: Spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor

B1 B1,
Gabriela Firea, despre rezultatele exit-poll CURS-Avangarde: Spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, actualul primar al municipiului Bucurestiului si candidata Partidului Social Democrat PSD) pentru un nou mandat, a declarat ca rezultatele reale de la alegerile pentru. continuă pe B1

Dana Budeanu, verdict politic cu Gabriela Firea: Nu am gresit o secunda. Am sprijinit o femeie cat o suta de barbati

Dana Budeanu a invitat-o, astazi, la rubrica Verdict Politic, pe Gabriela Firea, despre care a spus ca a fost femeia pe care a sprijinit-o in aceasta campanie electorala si ca nu a gresit o secunda aceasta alegere.

VIDEO Gabriela Firea, singuratatea infrangerii: Traditional, spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor Orice cifre din aceasta seara nu au cum sa fie cele oficiale

Gabriela Firea sustine ca rezultatele exit-poll-urilor nu inseamna ca avem deja invinsi si invingatori: Traditional, spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor. Ea se declara convinsa ca majoritatea bucurestenilor i-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa se reapuce de treaba. Actualul primar al Capitalei a sustinut aceste declaratii in sediul PSD din Baneasa, singura, interventia fiind transmisa pe pagina sa de Facebook, in timp ce liderii partidului s-au aflat la sediul PSD din Kiseleff.

FIREA: Spre dimineata vom sti exact care este rezultatul real al alegerilor

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca rezultatul real al alegerilor locale va fi cunoscut luni dimineata. Prin urmare, orice cifre se anunta in aceasta seara, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum sa fie pana la urma cele oficiale. Le luam ca atare, dar asta nu inseamna ca avem in aceasta seara deja invinsi si invingatori, spune Firea, conform news. ro.

Gabriela Firea, prima reactie dupa aflarea scorului: inca nu exista invinsi si invingatori - maine dimineata vom afla rezultatul real

Gabriela Firea a transmis un mesaj, duminica seara, dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti si potrivit caruia Nicusor Dan a castigat alegerile locale pentru Primaria Generala cu 47,2%.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll ora 19:00. Nicusor Dan: 47,2%; Gabriela Firea 39%

Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Gabriela Firea, dupa vot: Tinerii nu vor cainii nimanui la Primarie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminica dimineata, ca a votat la alegerile locale 2020 cu gandul la toti copiii din Bucuresti, la toti tinerii, adultii si bunicii nostri. Dupa vot nu a scapat ocazia de a-si ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe retelele de socializare.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )