Libnet.ro
UNICEF

22:30

FIREA: Spre dimineata vom sti exact care este rezultatul real al alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA: Spre dimineata vom sti exact care este rezultatul real al alegerilor

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca rezultatul real al alegerilor locale va fi cunoscut luni dimineata. Prin urmare, orice cifre se anunta in aceasta seara, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum sa fie pana la urma cele oficiale. Le luam ca atare, dar asta nu inseamna ca avem in aceasta seara deja invinsi si invingatori, spune Firea, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Gabriela Firea, singuratatea infrangerii: Traditional, spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor Orice cifre din aceasta seara nu au cum sa fie cele oficiale

Gabriela Firea sustine ca rezultatele exit-poll-urilor nu inseamna ca avem deja invinsi si invingatori: Traditional, spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor. Ea se declara convinsa ca majoritatea bucurestenilor i-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa se reapuce de treaba. Actualul primar al Capitalei a sustinut aceste declaratii in sediul PSD din Baneasa, singura, interventia fiind transmisa pe pagina sa de Facebook, in timp ce liderii partidului s-au aflat la sediul PSD din Kiseleff.

Gabriela Firea, despre rezultatele exit-poll CURS-Avangarde: Spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, actualul primar al municipiului Bucurestiului si candidata Partidului Social Democrat PSD) pentru un nou mandat, a declarat ca rezultatele reale de la alegerile pentru.

Nicusor Dan: E ziua de nastere a noului Bucuresti. Firea: Dimineata vom sti rezultatul

Nicusor Dan, candidatul USR PLUS care s-a pozitionat primul, la o diferenta considerabila fata de co.

Basescu: Doamna Firea spera ca spre dimineata se schimba numaratoarea. Nu, doamna Firea, nu e ca la Geoana

Traian Basescu l-a felicitat pe Nicusor Dan, care este dat castigatorul mandatului de primar general al Capitalei potrivit datelor partiale prezentate Curs-Avangarde. Fostul presedinte i-a transmis Gabrielei Firea sa nu mai sper ca se schimba foarte mult numaratoare pana dimineata, pentru ca nu e ca la Geoana, ci aici e treaba sigura.

UPDATE Seful Jandarmeriei, la DNA intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare: Sunt chestiuni tehnice Nu iau in calcul demisia

Seful Jandarmeriei Romane, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineata, pentru audieri intr-un dosar in care este acuzat de procurori ca ar fi incasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, in starea de urgenta. in acest dosar sunt vizati si colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea. Bogdan Enescu a spus ca nu ia in calcul sa demisioneze pentru ca nu se impune in acest caz.

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

De ce nu are Neti Sandu copii. Care este adevaratul motiv, de fapt

S-a aflat care este adevaratul motiv pentru care Neti Sandu nu are copii. Chiar daca putea sa faca un copil, vedeta a hotarat sa spuna pas. Acum realizeaza ca a gresit. De ce nu a ramas gravida niciodata Neti Sandu. S-a aflat tristul adevar Neti Sandu, una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul .

Gabriela Firea, prima reactie dupa aflarea scorului: inca nu exista invinsi si invingatori - maine dimineata vom afla rezultatul real

Gabriela Firea a transmis un mesaj, duminica seara, dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti si potrivit caruia Nicusor Dan a castigat alegerile locale pentru Primaria Generala cu 47,2%.

Gabriela Firea, primul votant din sectia la care a mers. Cei importanti sunt oamenii. De maine, tot la munca

Alegeri locale 2020. Primarul general al Capitalei a votat, Gabriela Firea, duminica dimineata, inca de la prima ora, atunci cand s-au deschis urnele.

Care este aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii si de ce

Fa cunostinta cu Blinkist, aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii. Blinkist este o aplicatie folosita de cei mai buni ganditori din intreaga lume si de cei carora le place sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )