Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriela Firea, dupa ce Ludovic Orban a criticat candidaturile lui Rafila si Streinu Cercel pe listele PSD: Daca erau la PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale

B1 B1,
Gabriela Firea, dupa ce Ludovic Orban a criticat candidaturile lui Rafila si Streinu Cercel pe listele PSD: Daca erau la PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a criticat pe profesorii Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel pentru deciziile lor de a candida la alegerile parlamentare din partea PSD. Orban a precizat ca acestia nu mai. continuă pe B1

Gabriela Firea, dupa ce Ludovic Orban a criticat candidaturile lui Rafila si Streinu Cercel pe listele PSD: Daca erau la PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a criticat pe profesorii Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel pentru deciziile lor de a candida la alegerile parlamentare din partea PSD. Orban a precizat ca acestia nu mai.

Gabriela Firea, reactie dupa ce Orban i-a atacat pe Alexandru Rafila si pe Adrian Streinu Cercel

Gabriela Firea a reactionat duminica seara, dupa ce Ludovic Orban i-a criticat pe medicii Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel pentru candidatura lor la alegerile parlamentare pe listele PSD, la Camera Deputatilor, respectiv la Senat.

Orban, despre candidaturile lui Rafila si Streinu Cercel pentru PSD: O greseala grava. Oare ce a putut sa le promita?

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o greseala grava decizia medicilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu- Cercel de a se inscrie in PSD si de a candida din partea acestei formatiuni politice pentru mandate in Parlament. El sustine ca cei doi au devenit PSD-isti si ca nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima legate de pandemie.

Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea. PSD face mutarea bomba

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, ar putea candida pe lista Partidului Social Democrat pentru Senat in Bucuresti, pe locul doi dupa Gabriela Firea. Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel ar putea fi cea de-a doua personalitate din zona medicala cooptata de PSD pentru un loc in Parlament dupa ce, .

Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea - surse

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, va figura pe locul al doilea pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea, au declarat surse din partid pentru HotNewsro. Reamintim ca lista PSD la Camera Deputatilor va fi deschisa de medicul Alexandru Rafila.

Firea, dupa ce Capitala a atins rata de infectare 3: Scenariul rosu nu are cum sa fie aplicat. Explicatiile primarului Bucurestiului

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca spitalele din subordinea Primariei sunt pregatite sa intre in scenariul rosu, dar sustine ca populatia Capitalei nu este cea la care se raporteaza autoritatile, ci una mult mai mare, astfel ca rata nu ar fi de 3 la mie.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Premierul Ludovic Orban afirma ca este prematur sa se discute despre o decizie de carantinare a Capitalei, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

GABRIELA FIREA: Nici pana in acest moment prefectul nu a convocat o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat ca nici pana in acest moment prefectul capitalei nu a convocat sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori.

Ludovic Orban, dupa ce jandarmii au permis accesul tuturor la moastele Sfintei Parascheva: O decizie corecta. Erau acolo foarte multi agitatori de profesie

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca decizia jandarmilor de a permite accesul la moastele Sfintei Parascheva tuturor enoriasilor, indiferent ca erau din Iasi sau nu, a fost una corecta deoarece in multime erau.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )